Stiri

Rihanna data in judecata de antrenoare de fitness

Rihanna data in judecata de antrenoare de fitness

Rihanna are un corp pentru care multe femei ar face orice ca sa-l obtina. Fizicul ei este incredibil, dar cu siguranta nu s-a nasut asa. Cum toate celebritatile apeleaza la antrenori personali, Rihanna are si ea un program intens de intretinere pentru a arata impecabil in orice moment, ori de cate ori este nevoie.

Dar se pare ca in acest moment, corpul frumoasei cantarete a devenit mai nou, subiect de scandal. Se pare ca Rihanna nu i-a recompensat cum trebuie pe cei ce au ajutat-o sa ajunga la conditia fizica de acum.

Conform declaratiilor facute de antrenorul personal al artistei, Cindy Percival, aceasta ar fi ajutat-o pe cantareata sa ajunga in forma insa nu a fost platita pentru serviciile sale. Percival facut in asa fel incat a dat-o in judecata pe Rihanna pentru suma de 26.000 de dolari.

Aceasta sustine ca a fost angajata de Rihanna cu tariful de 1.500 de dolari pe zi si chiar a calatorit in strainatate pentru a face sedintele, dar niciodata nu a fost platita pentru munca depusa.

Rihanna trebuie cu siguranta sa-i plateasca onorariul lui Cindy Percival, fiind astfel de neinteles gestul ei. Cu siguranta programul lui Percival a dat rezultate - Rihanna a aratat intotdeauna fara cusur. Percival are de gand sa-si recupereze banii cu orice pret. Saptamana trecuta aceasta a inaintat plangerea la Curtea Superioara din Los Angeles.

Sursa: showbiz.ro Autor: Florence, postat vineri, 05 martie 2010, 17:37

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri