Stiri

Robbie nu mai vrea solo

Robbie nu mai vrea solo

Robbie Williams, care are tatuat simbolul trupei Take That pe mana dreapta, a declarat aseara ca i-ar placea sa fie din nou in trupa. Take That a revenit in forta si asta l-a facut pe Robbie sa-si regandeasca strategia de artist solo: "Mi-ar placea sa ma intoc in Take That.".

Cantaretul Gary Barlow si Robbie au purtat anterior discutii legate despre reuniunea trupei si inregistrarea unui DVD. Pe site-ul personal Inner Sanctum, Robbie a scris aseara ca vrea sa lamureasca unele lucruri legate de baietii de la Take That: "Ne-am intalnit de multe ori in vara asta si a fost o revedere minunata. Ne-am maturizat mult de la separarea noastra si sunt incantat sa spun ca diferentele dintre noi s-au estompat."

Robbie Williams spune ca membrii trupei Take That nu au fost decat victime ale circumstantei: "Nici unul dintre noi nu a avut dreptate si nici unul nu a gresit, a fost ce a fost". Cantaretul, care a devenit celebru dupa plecarea din trupa si lansarea carierei solo, spune ca ceea ce l-a facut sa se gandeasca mai bine in privinta trupei este faptul ca baietii se distreaza foarte mult, se simt foarte bine impreuna, si ca, "de cand a parasit Take That , isi doreste sa retraiasca spiritul de gasca". "Sunt foarte mandru de ei si pot spune ca imi place la nebunie noul album Take That . Nu ma pot oprii sa-l ascult", scrie Robbie Williams pe site-ul oficial.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat joi, 11 decembrie 2008, 18:11

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri