Stiri

Robbie Williams feat. 50 Cent

Robbie Williams feat. 50 Cent

In muzica exista o zicala, "mai bine mai tarziu decat mai tardiv", si aici ma refer la o posibila colaborare intre doua personaje ce nu s-au sarutat pe scena… inca, nu au schimbat focuri de arma… inca.

Doamnelor, domnilor, zdutzi si zdutulese… 50 Cent si Robbie Williams ar putea intra impreuna in studio pentru un duet. Ideea colaborarii este in schema inca din 2007, insa cei doi au renuntat la plan in ultimul minut din cauza programului incarcat. Williams si 50 Cent aka. Fiddy s-au cunoscut in 2005 la o "zanganeala" la hotelul in care erau cazati. Potrivit lui Williams "conflictul" a pornit din cauza lui 50, deranjat de fani, ce strigau in fata hotelului "Robbie,Robbie".

Totul a culminat in acea noapte cand Fiddy s-a intors din club cu gasca si au continuat petrecerea pe holurile Ritz-Carlton pe ritmuri de hip-hop. Robbie a semnalat administratiei ca, desi a avut repetitii matinale, nu putut inchide un ochi. Cu totate acestea cei doi au ramas prieteni, iar 50 declara la Sundance Film Festival ca va incerca sa-si faca loc in agenda pentru inregistrarea cu Williams.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat luni, 09 februarie 2009, 12:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri