Stiri

Romanian Music Awards 2011 la Brasov

Romanian Music Awards 2011 la Brasov

Cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti, Romanian Music Awards au ajuns la editia cu numarul noua. In 2010 Romanian Music Awards a adus in Piata Mihai Viteazul din Craiova 40 de mii de persoane iar Music Channel a fost lider de audienta pe toata durata transmisiei.

Editia 2011 a Romanian Music Awards va avea loc pe data de 16 septembrie, la Brasov.

Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel  a spus despre eveniment:

Romanian Music Awards este un eveniment cu traditie al industriei muzicale romanesti. In fiecare an au urcat pe scena artisti deosebiti care au oferit publicului momente de exceptie. Faptul ca piesele artistilor romani au trecut granitele tarii, reusind sa devina hit-uri in cele mai importante clasamente europene a pus in evidenta potentialul pe care il avem si ne-a motivat sa ne autodepasim in fiecare an. Fiind organizat la standardele unui festival international, spectacolul va prezenta publicului o industrie muzicala romaneasca maturizata si momente artistice memorabile”.

Unul din artizanii alagerii noi locatii, George Scripcaru, primarul Brasovului a mentionat:

Pastram traditia si oferim si in acest an un spectacol muzical de anvergura. Suntem mandri ca putem aduce acest spectacol in fata brasovenilor. Este o traditie ca la Brasov sa se organizeze festivaluri care sa promoveze voci celebre romanesti si internationale.”

Trofeul Romanian Music Awards reprezinta o recunoastere atat pentru munca artistilor, dar si pentru cea depusa de casele de discuri si de productie, de manageri, impresari, de posturile de radio si cele TV specializate, cat si a tuturor celor care alcĒŽtuiesc industria muzicala romaneasca. In fiecare an, cei mai buni artisti si cele mai bune piese intra in competitie la cele 14 categorii care pot fi votate.

Romanian Music Awards 2011este organizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Brasov si al ClubuluiKasho Brasov.

Sursa: comunicat de presa Autor: Daimon, postat joi, 19 mai 2011, 14:33

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri