Stiri

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Al Di Meola New World Sinfonia Tour!

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Al Di Meola New World Sinfonia Tour!

Biletele pentru concertul Al Di Meola New World Sinfonia Tour sunt disponibile din aceasta saptamana atat in reteaua magazinelor Diverta, cat si online, pe www.myticket.ro la diferite categorii de preturi intre 80 si 250 RON, in functie de pozitia in sala. Al Di Meola, unul dintre cei mai virtuosi chitaristi de jazz ai tuturor timpurilor va sosi la Bucuresti intr-o formula noua si mult asteptata, alaturi de grupul New World Sinfonia, intr-un concert extraordinar pe 25 mai, la Sala Palatului.

Organizat de Amphitrion, Al Di Meola revine in Romania intr-o noua formula, "Al Di Meola New World Sinfonia", artistul promitand publicului roman un seducator regal de latino-fusion-jazz intr-o interpretare a pieselor care l-au consacrat drept unul dintre cei mai de seama reprezentanti ai jazz-ului contemporan.

Dupa o adevarata calatorie muzicala ce se va intinde din Statele Unite pana in Australia si Noua Zeelenda, publicul roman nu se va bucura doar de prezenta lui Al Di Meola, ci si de trupa sa de instrumentisti: New World Sinfonia. Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, dar si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi in functie de pozitia in sala: 80, 100, 140, 190 si 250 lei.

Sursa: www.amphitrion.ro Autor: Adi.Vrauko, postat joi, 18 martie 2010, 15:03

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri