Stiri

S-au pus in vanzare biletele pentru PLAI 2010!

S-au pus in vanzare biletele pentru PLAI 2010!

Organizatorii au puse deja in vanzare biletele pentru cea de a cincea editie a Festivalului Plai. Editia 2010 va avea loc intre 10 si 12 septembrie 2010, tot la Muzeul Satului Banatean din Timisoara.

Pana in data de 20 august pretul biletelro este de 30 lei pentru ziua de vineri, 10 septembrie şi 35 lei pentru ziua de sambata, 11 septembrie in timp ce pentru un abonament pretul va fi de 60 de lei.

Dupa data de 20 august, pretul biletelor (inclusiv la intrare) va fi de 40 de lei pentru ziua de vineri, 10 septembrie, si 45 lei pentru ziua de sambata, 11 septembrie in timp ce un abonament va costa 75 de lei. E bine de stiut ca duminica, 12 septembrie 2010, accesul la Festivalul Plai va fi gratuit, pe baza abonamentului sau a unui bilet pentru ziua de vineri sau sambata.

Pentru a-si asigura participarea la Festivalul Plai din acest an, ii sfatuim pe toti doritorii sa isi achizitioneze biletele in perioada de pre-sale, beneficiind astfel şi de un pret mai mic. De asemenea, companiile doritoare sa cumpere un numar mai mare de bilete sunt rugate sa ia legatura cu noi pentru detalii si oferte speciale.

Bilete pot fi achizitionate deja on-line de pe Myticket.ro si Ticketpoint.ro, precum şi din reteaua Diverta.

Festivalul Plai 2010 este organizat de Asociatia Culturala Sunet Ambianta Timisoara si Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, in parteneriat cu Institutul Cultural Roman, Forumul Cultural Austriac si Consiliul Județean Timis. Vedetele scenei de muzica lumii care au confirmat deja participarea la editia din acest an a Festivalului sunt celebrul percutionist indian de jazz/world music TRILOK GURTU, cel mai apreciat tanar muzician de jazz din Austria, CHRISTOPH PEPE AUER, care va veni la Plai împreună cu MANU DELAGO orecum si cantareata portugheza MISIA una dintre cele mai bune voci ale fado-ului, o demna urmasa a Amaliei Rodriguez.

Sursa: ww.plai.ro Autor: Daimon, postat luni, 31 mai 2010, 14:51

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri