Stiri

Saptamana Experimental Friday si Viva Music Night

Saptamana Experimental Friday si Viva Music Night

In conditiile in care concertul Scooter ce urma sa aiba loc la sfarsitul acestei saptamani a fost anulat din motiv de  prea putini amatori (oricat ar suna de straniu sau dur, conform datelor oferite de organizatorii nu se vandusera suficiente bilete astfel incat s-a luat decizia renuntarii la organizarea evenimenteului) evenimentele saptamanii sunt fara indoiala Experimental Friday si Viva Music Night.

Foarte pe scurt, Experimental Friday, organizat de DonisArt e o treaba care va prezenta in cadrul unor Seri Speciale un nou concept, o noua abordare, prin care se incearca sustinerea si promovarea unor trupe mai mult sau mai putin cunoscute, dar extrem de dedicate muzicii si reprezentative pentru segmentul lor. Fanii din Romania vor avea astfel posibilitatea sa vada la lucru nume inedite dar si sa vizioneze DVD-uri ale altor trupe. Prima editia ii va aduce in club Kulturhaus pe cei de la Cecilia Eyes si pe francezii de la Kwoon. Mai multe detalii despre eveniment, avem aici.

Cel de-al doilea eveniment al saptamanii organizat de The Mission cu ocazia celor 10 ani de activitate este Viva Music Night cu un line-up de exceptie: Steve Lawler, Audiofly, Livio & Roby si Nima Gorji in cort incalzit la Arenele Romane urmat de Leon & friends la after party-ul oficial de la Studio Martin.

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat joi, 23 septembrie 2010, 09:56

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri