Stiri

Scandalul Big Brother din Romania in America

Scandalul Big Brother din Romania in America

Miami Herald, Seattle Post Intelligencer, The Springfield News Sun, North County Times, San Jose Mercury News, Contra Costa Times, Tuscaloosa News, The Porterville Recorder, Rapid City Journal sunt cateva dintre cotidianele americane care au publicat in detaliu informatii despre amenda pe care a primit-o postul Prima TV din cauza difuzarii unor imagini de nuditate si a discutiilor fara perdea din casa Big Brother. In fiecare dintre articole este subliniat faptul ca amenda de 200 de milioane de lei impusa de CNA (Consiliul National al Audio- vizualului) este cea mai mare, platita de vreo televiziune romaneasca pana in prezent. Cotidianele americane au prezentat toate punctele de vedere si au publicat declaratii ale purtatorilor de cuvant, atat al postului Prima TV (Adela Harnagea care este si producatoarea show-ului), cat si al CNA-ului (Ileana Danalache). Articolele mai contin si informatii legate de editia de anul trecut al showului Big Brother in Romania, cand CNA-ul a atentionat postul de televiziune sa nu difuzeze scene cu concurentii sub dus, dar Prima TV a ignorat recomandarile.

Dar Romania nu este singura tara in care controversatul reality-show a declansat dezbateri aprinse:

ITALIA Big Brother-ul italian (Grande Fratello) - show in desfasurare la ora actuala - adus in acest an doua experiente indite: fiica si tata concurenti in aceeasi editie si un nepot de preot tatuat si foarte sexy. Prima dintre cele doua dispute s-a incheiat deja, pentru ca cei doi au fost eliminati, intai tatal, Domenico (44 de ani), apoi fiica, Ilaria (19 ani). Cei doi, care in viata de zi cu zi traiau in orase diferite, de 15 ani, nu au fost pe gustul publicului. Ea avea inca apucaturile unui copil „dezordonat, incapatanat si cam nespalat“, iar el afisa imaginea unui baietandru intarziat cu un limbaj colorat, pus pe sotii si pe agatat „prospaturi“ (inclusiv din casa lui Grande Fratello). Din cand in cand, mai facea pe tatal preocupat de soarta copilului pierdut in urma unui „traumatizant divort“, dandu-i Ilariei lectii de sex si interzicandu-i sa se mai vada cu logodnicul sau pe motiv ca este cu 20 ani mai mare decat ea. Cealalta experienta continua si devine pe zi ce trece sarea si piperul show-ului. Este vorba despre Ascanio, stra-stra-nepotul lui Papa Pius al XII-lea, care este indragostit pana peste urechi de blonda editiei, Katia. Dupa ce au incins toate canapelele din „casa“ cu imbratisari, saruturi si mangaieri, cei doi au gasit de cuviinta sa-si astampere pornirile in toaleta, unde au consumat un act sexual savurat cu greu de public din cauza cearsafului cu care s-au acoperit. Ascanio e in culmea fericirii, dar Katia a inceput sa-l tina la distanta si sa-l trateze cu indiferenta. Si celelalte editii (trei la numar) au avut parte de momente erotice, dar nu s-a sarit calul niciodata. Acum doi ani insa, o alta blonda apetisanta, Mascia, a reusit sa puna pe jar barbatii insurati si celebri din Italia. Ea a povestit in detaliu toate aventurile sexuale pe care le-a avut, in timp ce lucra ca barmanita intr-o discoteca celebra din Ravenna. Printre „nominalizati“ a fost si ex-steaua Interului din anii ’80, Andrea Mandorlini, actualul antrenor al Atalantei.

DANEMARCA In Danemarca, doi concurenti, Robert si Sissal, au facut sex in timp-record, la numai cateva zile de stat in casa. Sissal a ramas insarcinata. Vestea ca va fi tata l-a prins pe Robert in „casa“. Sissil iesise cu doua saptamani inaintea lui. Organizatorii i-au dat posibilitatea sa-l sune pe Robert direct in casa ca sa-i faca o surpriza. El s-a aratat emotionat si resemnat.

BRAZILIA In Brazilia, ministrul Sanatatii, vazand ca sexul este subiectul preferat al concurentilor, le-a trimis in casa un mare pachet cu prezervative si instructiuni de folosire.

STATELE UNITE In SUA, Justin, care bause peste masura, in timpul unui joc erotic cu o concurenta (Krista), i-a pus un cutit la gat si i-a zis: „Ce zici daca te omor?“. Au intervenit imediat, in direct, fortele de ordine si Justin a fost eliminat.

FRANTA In Franta, 200 de anarhisti au luat cu asalt Casa Big Brother, unde locuiau concurentii. Manifestantii au fost alungati cu greu de politisti, care au fost nevoiti sa foloseasca gaze lacrimogene.

AUSTRALIA In Australia, a iesit un mare scandal dupa o proba in care concurentii erau pusi sa-si faca propriul corp din ipsos. Un concurent mai inventiv si-a facut mulajul dupa propriul organ genital, in timp ce doua concurente si-au pus sanii la bataie.

GERMANIA In Germania, unul dintre scandaluri l-a avut ca personaj principal pe copilul de doar doi ani al uneia dintre concurente, care a aparut ca din senin in casa Big Brother. Pentru ca in aceasta tara concursul dureaza un an (iar premiul este pe masura - un milion de euro), iar mama plangea de dorul copilului sau, organizatorii i-au facut acesteia o surpriza. Publicul s-a scandalizat, spunand ca acel baietel nu are ce cauta alaturi de „obsedatii aia sexuali“. Tot in aceasta tara, un alt scandal a izbucnit atunci cand doi dintre concurenti au hotarat sa faca sex neprotejat.

Sursa: libertatea Autor: Anonymous, postat marti, 23 martie 2004, 08:57

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri