Stiri

Se apropie examenul Let's do it Romania. Studiaza manualul!

Se apropie examenul Let's do it Romania. Studiaza manualul!

Asa cum v-am obisnuit, va tinem la curent cu ultimele informatii, comunicate, instiintari, anunturi, venite din partea organizatorilor Let's do it Romania.

Ziua de 25 septembrie va reprezenta intr-adevar un test pentru romani: suntem sau nu in stare sa ne unim pentru o cauza comuna? Si tot secretul absolvirii sta in a nu te gandi la ce scrie cel de langa tine. Poate el o sa vina, poate nu. Sambata, important este sa participi tu! Si daca mai convingi o mana de prieteni intre timp, cu atat mai bine! Ai nota 10 garantat! :)

Noutatea zilei este ca avem in sfarsit gata manualul de curatenie


Si lista punctelor de inregistrare din fiecare judet

In plus, cei inregistrati pe site au fost harnici in "adoptarea" mormanelor, astfel ca harta deseurilor incepe incet-incet sa se inverzeasca

Din pacate, insa, destule sunt si zonele rosii, care corespund in mare parte judetelor cu participare scazuta. Topul actualizat, azi 21 septembrie, al judetelor in functie de numarul de echipe inscrise poate fi consultat aici


Azi vrem sa adresam multumiri speciale celui mai baban :D sponsor si sustinator LDIR: Konika Minolta, care acopera toate necesitatile de imprimare ale proiectului la nivel national si, la fel de important, si-a mobilizat toti angajatii pentru marea curatenie! :)


Iar pe final va las in compania unui nou set de testimoniale LDIR pe care sa le vizionati, de care sa va bucurati si pe care sa le dati mai departe! Nu uitati nici de invitatiile catre prieteni - inca 2.000 si ajungem prima cauza din RO pe FB! (si sa vezi atunci mandrie!

Cornel Ilie, VUNK

Zoli, SISTEM

Calin Goia, VOLTAJ

KUMM


Partizan


Let's Do It, Romania! AMR 4 Zile!

Sursa: www.letsdoitromania.ro Autor: Daimon, postat marti, 21 septembrie 2010, 10:32

Comentarii(1)

Collage02-10-2013 16:04:02
Collage
Afterrrrr!!! Va asteptam cu mic cu mare la @collag

After Party la Collage (3.10.2013) Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1432094193683500/

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri