Stiri

Se destrama Spicy

Se destrama Spicy

Inca o trupa romaneasca se destrama. Dupa O-Zone sau Blondy a venit randul fetelor de la Spicy. Desi nimeni nu confirma inca oficial, cele doua foste manechine, Lavinia si Doinita, nu vor mai canta impreuna. Deocamdata, le tin in formatie contractele incheiate de multa vreme.

Dar exista unele semne clare. Lavinia, bruneta trupei, a scos deja o piesa singura. Ea motiveaza aceasta nu prin separare, ci doar pentru ca fiecare vrea sa faca un proiect solo. Motivul lor seamana bine de tot cu al celor de la O-Zone. Doar box-office-ul fetelor nu arata la fel. Probabil ca si acest aspect a contat in iminenta despartire a lor.

Ramane de vazut cand vor anunta oficial destramarea trupei Spicy. Si, pana una-alta, discul lor se mai aude la colt de strada cu singurul hit. Refrenul cunoscut "Mi-e frica sa dorm singurica" se refera la una singura, nu la doua...

Sursa: fanclub Autor: Anonymous, postat vineri, 20 mai 2005, 11:03

Comentarii(5)

cristi26-10-2005 11:30:45
cristi
roscata era buuuuuuuuuuuna

imi placeau impreuna,chiar nu are farmec bruneta.nu mi se pare ca mai e spicy!

xtr26-05-2005 12:05:36
xtr
ce bine

da-le in ma-sa de panarame!!!

blondaaa24-05-2005 00:50:19
blondaaa
chiar asa?

eu nu prea cred ca asa de rau vor ajunge!in plus Lavinia care se mentine si la propriu si la figurat....v-a ajunge destul de departe.doar ma mandresc cu ea ca e timisoreanca..:)Cu toate ca avea dreptate CEO ca muzica romaneasca e o rusine...pacat de tara asta...ca e varza in frunte cu vedetele!!!a..............si traiasca fortza viola!!!:))

sun_amun23-05-2005 13:18:54
sun_amun

pai da mare tristetze dragilor!auzi ce vom face noi de acum in colo daca se destrama astia?k sigurantza ne vom duce de rapa!

CEO20-05-2005 13:00:12
CEO

Doamne cat ma bucur...ce ar fi sa se intample cu toate trupelea astea naspa de pe la noi acelasi lucru. Muzica romaneasca este o rusine, o piatra care atarna de gatul nostru. daca trupele de afara fac zeci de ore de antrenament saptamanal, la noi trupele fac playback si boii aplauda la concerte. Ar trebi sa aruncam cu oua clocite in ei si in ele. habar n-au sa cante, n-au nici o treaba si fac pe vedetele. E o rusine si pentru presa ca-i promoveaza pe incapabilii astia. pa

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri