Stiri

Se pregateste "Potopul lui Dinescu"

Se pregateste "Potopul lui Dinescu"

Peste o saptamana, duminica, 16 mai, de la ora 18.10, va fi transmis primul reportaj realizat pentru Antena 1 de reputatul jurnalist Mircea Dinescu. Emisiunea a fost anuntata in presa inca de la sfarsitul anului 2003, imediat dupa si-a luat adio de la National TV. In televiziune, cea mai lunga perioada a avut-o la Realitatea TV, cu emisiunea "Vorba' lu Dinescu", de unde a demisionat in februarie 2003.

Intre timp, Mircea Dinescu s-a intors la presa scrisa ("Aspirina saracului", "Plai cu boi"), a pus pe picioare noua revista "Dilema veche", finantand-o, a scris poezie si, din cand in cand, a aparut ca invitat la talk-show-uri, ridicand de fiecare data ratingurile televiziunilor. Apropo de audienta pe care o face de obicei, o alta denumire mai potrivita pentru emisiunea de reportaje nici ca s-ar fi putut, "Potopul lui Dinescu"! L-am intrebat ce ar fi dupa "Potopul lui Dinescu", dar a raspuns cu tacere prelungita. Raspunsul poate va veni cu urmatoarea emisiune pe care o pregateste tot pentru Antena 1. Duminica viitoare, Mircea Dinescu nu se va prezenta ca moderator, ci ca realizator de reportaje.

"Filmarile au demarat deja. Vreau sa prezint o Romanie pe care politicienii refuza sa o vada. Am filmat oameni simpli care vorbesc despre problemele lor, in orasele din provincie, de la tara si din Bucuresti. Sunt oameni dintr-o "lume a treia", care pot face haz de necaz, dar viata lor este "plina de umflaturi", vorba poetului", ne-a declarat Mircea Dinescu. Nu se asteapta ca sefii postului sa-i puna bete in roate, asa cum s-a intamplat la National TV, pentru ca relatiile lor "sunt independente", iar momentan nu a simtit sa i "se arunce batista pe tambal".

Sursa: gardianul.ro Autor: Anonymous, postat vineri, 07 mai 2004, 09:07

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri