Stiri

Se reface trupa O-Zone?

Se reface trupa O-Zone?

Arsenie Toderas, Dan Balan si Radu Sarbu vor sa refaca trupa O-zone. Intentia celor trei a fost confirmata si de Dan Popi, managerul Cat Music, casa de discuri ce a lansat proiectul "O-Zone" in Romania si l-a promovat pana la sfarsitul anului 2004, data destramarii formatiei.

De cateva saptamani, Dan Balan s-a intors din Statele Unite la Chisinau, unde a discutat cu ceilalti doi membri ai trupei despre o posibila "impacare". Dan Popi a confirmat ca au loc negocieri pentru reluarea vechiului proiect, precizand insa ca deocamdata nu s-a ajuns la vreun rezultat.

Pusa de unii pe seama orgoliilor, de altii pe seama unor calcule rationale, despartirea trupei O-Zone, confirmata in ianuarie 2005, a dezamagit fanii din toata lumea, dar si mai tare pe cei care credeau in succesul comercial al acestui proiect. Vestea destramarii a uimit cu atat mai mult cu cat venea la sfarsitul unui an in care cei trei castigasera aproape doua milioane de euro (numai vanzarile pe piata europeana a single-urile "Dragostea din tei", "Despre tine" si ale albumului "Disc-O-Zone' au ajuns la aproximativ 3.000.000 de exemplare).

Ulterior, trupa s-a mai reunit pentru cateva "concerte de adio' in tari din vestul Europei, in Japonia (unde au primit si un nou disc de platina) si la Brasov, la editia din 2005 a Festivalului Cerbul de Aur. Arsenie Todiras a fost primul care a lansat un proiect solo, "Arsenium", nume de scena sub care a participat, anul trecut, si la Eurovision. Dan Balan a ales o cariera solo in Statele Unite, iar Radu Sarbu a lansat albumul "Alone", semnat cu numele de scena Radu.

Sursa: evz Autor: Anonymous, postat joi, 22 martie 2007, 10:15

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri