Stiri

"Sex And The City 2"- 27 Mai 2010

"Sex And The City 2"- 27 Mai 2010

Cu siguranta va mai amintiti de ele....de fetele nebune...Ne apropiem cu pasi repezi de marea lansare stabilita pe 27 Mai 2010.

Doamnele din "Sex in the City" se intorc pentru mai multe cocktail-uri si crize existentiale mici.

Trailerul celui de-al doilea film a avut premiera online sambata (10 aprilie), iar inainte de al viziona sa va dau mai multe sugestii despre ce sunt aceste crize...

La doi ani de la ultima lor aventura, se pare ca Miranda nu exceleaza in meseria de mama, dar Charlotte in schimb isi doreste mai presus de orice un copil, chiar daca cu siguranta si ea va da gresi in acest rol.

Este o combinatie ciudata intre sex si copii...

Si Samantha se ocupa de acest aspect si apeleaza la ajutorul pastilelor, poate poate iese ceva...

Desigur, filmul nu este doar despre baieti si haine fabuloase, dar si prietenia dintre aceste patru femei care niciodata nu renunta una la alta nici in cele mai dificile situatii. Asa cum spune Samantha: "suntem suflete pereche"....

Nu vreau sa va dezvalui prea mult...va mai spun doar ca filmul incepe cu piesa Aliciei Keys si a lui Jay-Z - "Empire State of Mind.

Cel mai bine este sa asteptati sa il vedeti, iar la final sa ne scrieti pe forum cat mai multe pareri referitoare la "Sex In The City 2"!

 

Sursa: mtv.com Autor: Florence, postat luni, 12 aprilie 2010, 11:11

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri