Stiri

Sex and The City 2, interzis in Emiratele Arabe Unite ?!

Sex and The City 2, interzis in Emiratele Arabe Unite ?!

Sunt toate sansele ca pelicula a carei premiera va avea loc la sfarsitul acestei luni sa nu fie difuzata in tarile care alcatuiesc Emiratele Arabe Unite.

O parte a filamrilor a avut loc de fapt in Abu Dhabi, chiar daca autoritatile nu si-au dat acordul, mai mult au fortat echipa de filmare sa se mute in Maroc si sa recreeze acolo secventele programate pentru Abu Dhabi. Conflictul dintre autoritatile arabe si producatorii Sex and the City 2 este alimentat de faptul ca pe siteul productiei se spune in continuare ca filamrile ar fi avut loc in Abu Dhabi, lucru neadevarat si deranjant pentru autoritatile locale care nu doresc ca numele sa fie alaturat de cel al filmului deoarece acesta nu corespunde valorilor lor morale.

Discutiile cu Warner Bros nu au ajuns la o concluzie. Ramane de vazut daca dorinta de a promova brandul local ii va determina in cele din urma pe cei din Abu Dhabi sa permita difuzarea filmului si pe plan local.

De retinut insa faptul ca Sex and The City, prima parte, nu a rulat in cinematografele arabe.

Sex and the City 2 a costat 95 de milioane de dolari, dureaza 146 de minute si va avea premiera in New York pe 24 mai, urmand ca din 27 mai sa ruleze in cinematografele din intreaga lume. 

In cinematografele din Romania, filmul va debuta pe data de 4 iunie 2010.

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat vineri, 21 mai 2010, 11:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri