Stiri

Shakira a lansat un nou single: Rabiosa

Shakira a lansat un nou single: Rabiosa

Mai sunt cateva zile pana la concertul pe care Shakira il va sustine la Bucuresti, parca pentru a face asteptarea mai usoara a scos la iveala un nou single, Rabiosa!

Shakira a lansat cel mai recent album in toamna anului trecut, este vorba de “Sale El Sol/The Sun Comes Out”. Turneul de promovare o aduce a doua oara in Romania si pentru prima data la Bucuresti, urmand sa ne prezinte pe langa piesele vechi si super-hitul “Waka Waka”, cel mai bine vandut imn al Cupei Mondiale de pana in prezent sau, dupa cum se stie, mai mult decat celebrul ‘Loca’.
 
Rabiosa’ noul single, este  o piesa ritmata, indrazneata si fara indoiala ca va ajunge la fel de sus ca si ‘Loca’, iar ca si ‘Loca’, piesa are si o versiune in limba spaniola, cantata alturi de El Cata, pe langa colaborarea cu Pitbull in engleza. 
 
Detalii despre concert si despre modul in care puteti achizitiona bilete puteti gasi aici, va mai spunem ca veti putea achizitiona si albumul Sale el Sol oferit in Romania de Nova Music, si va invitam sa ascultati Rabiosa

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat marti, 03 mai 2011, 11:06

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri