Stiri

Silvia Dumitrescu: Elena Carstea este o nesimtita

Silvia Dumitrescu: Elena Carstea este o nesimtita

Elena Carstea a suferit recent cateva interventii medicale, era la un pas de moarte cand toti prietenii ei au inceput s-o ajute. Printre ei se numara si Silvia Dumitrescu, care la indemnul artistei s-a pus sa ceara bani de la cunoscuti. Apoi au venit dezamagirile, Elena Carstea spunand despre prietena sa cea mai buna ca este o cersetoare. Silvia a cedat si a dat astazi un interviu pentru ziarul Gardianul, unde a facut dezvaluiri socante.

“A facut crize ca i-a dat Becali prea putini bani!”

Cu siguranta, multi dintre cei care i-au indragit muzica si nu numai, au lacrimat atunci cand au primit vestea ca Elena Carstea si-ar putea pierde viata si au stat cu sufletul la gura cand cantareata a intrat in operatie. Medicii din America au facut minuni, Dumnezeu a fost de partea ei, fanii din Romania i-au transmis mii de mesaje de incurajare si, intr-un final, Elena a scapat cu bine.

Silvia Dumitrescu a fost cea care a facut un apel disperat catre toti oamenii cu bani din tara pentru ca Elena datora spitalului unde s-a operat de anevrism cerebral peste 100.000 de dolari. Acum aflam ca toate vorbele menite sa sensibilizeze portofelul milionarilor autohtoni pe care Silvia le-a transmis in presa scrisa si emisiuni TV erau de fapt gandite de insasi Elena Carstea. “M-am suparat foarte tare atunci cand am auzit de la diverse cunostinte ca Elena m-a facut “cersetoare”! Pai da, am fost cersetoare pentru ca am sunat pe toata lumea din agenda sa-i fac ei rost de bani. Mi-am calcat pe mandrie si l-am sunat pe Becali care a donat vreo 4000 de euro, dar Elena a fost nemultumita ca la banii lui ii da doar atat. Tot eu am fost cea care a multumit oamenilor, ca ea nu a avut bun simt sa o faca. Aparea la televizor si facea pe nestiutoarea, dar ea a fost cu ideea ca eu sa sun lumea si sa-i fac rost de bani. Avea datorii foarte mari catre spitalul in care s-a operat si a pus la cale totul. Ma sfatuia pe cine sa sun, unde sa merg, iar apoi are tupeul sa ma numeasca “cersetoare”! I s-a urcat vedetismul la cap! Nu vreau sa mai aud de ea! Am stat cu inima in gat ca pentru copilul meu cand a intrat in operatie si m-am rugat pe la toate bisericile pentru ea, iar ea isi bate joc. Asa stie ea sa se poarte cu oamenii care au ajutat-o! A vorbit cu toti urat, ca la usa cortului! Este o nesimtita nerecunoscatoare!”, a recunoscut Silvia pentru Gardianul.

Cititi intregul interviu aici.

Sursa: Gardianul Autor: Adi.Vrauko, postat joi, 07 ianuarie 2010, 19:08

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri