Stiri

Silvia Dumitrescu si-a iesit din forma!

Silvia Dumitrescu si-a iesit din forma!

In urma cu citeva saptamini, cintareata de muzica usoara Silvia Dumitrescu a cazut pe pirtie, lovindu-se la umar.

Ceea ce parea sa fie o simpla durere era cit pe ce sa se transforme intr-o problema de sanatate serioasa, din cauza neglijentei interpretei.  

Silvia se afla cu familia sa la munte, pe pirtie, cind, intr-o clipa de neatentie, a alunecat si a cazut, fracturindu-si umarul drept. Insa nu si-a dat seama de asta. La inceput nu a dat prea multa importanta, crezind ca, daca ia citeva analgezice, va scapa de durere, dar apoi lucrurile s-au complicat.

La inceputu totul i sa parut o gluma crezand ca este o simpla cazatura, desi avea o durere imensa si profunda.

Cantareata de obicei nu se vaita de nimic, se considera o persoana rezistenta, insa de data asta a patit-o!

La insistentele familiei Silvia a fost nevoita sa se duca la doctor pentru un controlm iar rezultatele nu au fost asa de bune.Ea are nevoie de sedinte de fizioterapie ca sa isi repare umarul.In prezent, face astfel de sedinte cam de trei ori pe sapta­mina.

In ceea ce priveste cariera muzicala, Silvia vine cu noi surprize pentru fanii sai, iar problema de sanatate a venit intr-un moment cam nepotrivit deoarece lucreaza la cateva piese noi pe care doreste sa le lanseze in vara acestui an.

Noi ii uram multa sanatate si se se faca bine cat mai repede pentru a vedea cu ce surprize ne va incanta cantareata in aceasta vara: "lucrez la citeva piese noi, pe care as vrea sa le lansez in vara acestui an si timpul meu este limitat. Sper sa scap cit mai repede si sa-mi termin proiectul, care va asigur ca va fi o surpriza foarte placuta“, a spus Silvia Dumitrescu.

Sursa: revistavip.net Autor: Florence, postat marti, 23 martie 2010, 15:48

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri