Stiri

Simply Red se vor desparti la finalul lui 2010, dupa Turneul de Craciun !

Simply Red se vor desparti la finalul lui 2010, dupa Turneul de Craciun !

Liderul trupei, Mick Hucknall a anuntat ca Simply Red va pune capat unei activitati de 25 de ani in industria muzicala in aceasta iarna, dupa incheierea Turneului de craciun.

Despartirea, sau mai putin dramatic spus, retragerea trupei Simply Red a fost anuntata inca de anul trecut, dar in cele din urma s-a ajuns la varianta in care fanii din Marea Britanie vor avea posibilitatea de a-si mai vedea inca o data favoritii in cadrul unei serii de turnee in decembrie 2010.

Intr-o declaratie oferita presei, Mick Hucknall a spus: Bine ati venit la sfarsitul a 25 de ani halucinanti, a fost o adevarata aventura ! Vrem sa ii avem alaturi de noi la aceasta aniversare finala per toti aceeia care s-au bucurat de muyica noastra de-a lungul anilor. Bucurati-va si apoi mergeti spre a doua parte a povestii muzicale. Speram cu totii ca va vom vedea curand undeva in cadrul vreunui show.

Seria ultimelor concerte va incepe la Belfast, in irlanda de Bord pe 8 Decembrie si se va incheia cu doua spectacole pe Arena O2 din Londra.


 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat luni, 26 aprilie 2010, 19:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri