Stiri

Single nou Claudia Pavel - Out of Love

Single nou Claudia Pavel - Out of Love

Claudia Pavel revine cu un nou single - Out of love. Melodia a fost produsa de Kemper Music si compusa de Laurentiu Duta si Tommy Clint si se vrea a fi o reinventare a artistei.

Cu ocazia lansarii noii piese, avem si o poza noua de promovare. Claudia a adoptat un look mai sexy, mai glam. De altfel, piesa e foarte diferita fata de ce a lansat pana acum si are influente balcanice. Sunt sigur ca sunteti curiosi sa auziti despre ce este vorba asa ca va las sa ascultati noul single si gasiti detalii mai jos.

Out of love a fost lansata concomitent in 5 tari din Europa (Grecia, Romania, Italia, Malta si Spania). Iata ce a declarat Claudia (ex-Cream, ex-Candy) despre piesa inregistrata de curand:

Single-ul “Out of love” are un sound extrem de modern, este o melodie de sezon, energica si pozitiva care te imbie la dans. Consider ca un artist trebuie sa se incadreze in trendurile muzicale si pentru ca in momentul de fata muzica de club este pe val, mi-am dorit din tot sufletul sa abordez si acest gen. Marturisesc, m-am indragostit de “Out of love” inca de la prima auditie si sper ca si publicul sa aiba aceeasi reactie.

Despre producatoriii melodiei, stim ca Laurentiu Duta a avut 14 singleuri care au fost no.1 in Romania in timp ce Tommy Clint este unul dintre cei mai prolifici producatori de muzica dance din Germania, care a reusit sa cucereasca anul trecut primele pozitii in topurile dance din intreaga lume cu proiectul Cosmic Gate.

Ce ziceti de piesa asta, va ridica la dans? Va place sa o auziti pe Claudia cantand muzica asta sau preferati balade puternice precum Don't Miss Missing You sau I Want You To Want Me (una dintre favoritele la Selectia Nationala Eurovision 2011)?

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat duminica, 19 iunie 2011, 17:10

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri