Stiri

Sişu din nou la închisoare !

Sişu din nou la închisoare !

 

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Tudor Sişu, la patru ani de închisoare cu executare la finalul procesului în care artistul era cercetat pentru trafic şi consum de droguri.

 

Problemele lui Sişu au început în 2003 când a fost reţinut şi mai apoi condamnat la 3 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere ilegală pentru consum propriu. Fostul membru al trupei La Familia şi-a işpăşit atunci o mare parte a pedepsei fiind eliberat în 2005.. pentru a fi din nou reţinut pentru aproximativ un an şi jumătate în 2006 fiind din nou eliberat în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, alături de ma mulţi membri ai grupării din care face parte.

 

Ultima dată a fost reţinut în aprilie 2008, în zona Dristor, atunci când în maşina în care se afla Sişu s-au găsit mai multe siringi şi pilule.

 

Decizia dată ieri de Tribunalul Bucureşti nu este definitivă, Sişu poate ataca la Curtea de Apel Bucureşti, având obligativitatea de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.  

 

Sursa: www.9am.ro Autor: Daimon, postat vineri, 12 februarie 2010, 14:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri