Stiri

Slash e gata sa se impace cu Axl Rose

Slash e gata sa se impace cu Axl Rose

Axl Rose si Slash fosti colegi de trupa nu isi mai vorbesc de mai bine de 10 ani, dupa ce, la mijlocul anilor '90 s-au certat iar Slash a parasit Guns n'Roses. Chitaristul a declarat insa de curand ca a last resentimentele la o parte si ca e convins ca ar putea avea o discutie interesanta.

Slash a precizat totusi ca "Sunt destul de rezervat, deoarece stiu cat de mult ma uraste. Acesta este motivul care ma face sa ma indoiesc. Insa, daca ne vom intalni din intamplare pe undeva si daca toata acea animozitate din trecut va disparea pentru cateva clipe, atunci sunt convins ca vom purta amandoi o conversatie interesanta".

Albumul respectiv este de altfel singurul scos dupa destramarea trupei, noua formula propusa de Axl Rose fiind insa departe de ce a insemnat Guns n'Roses cu Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Steven Adler si Izzy Stradlin.

Trupa lui Slash, Velvet Revolver, dupa un album de debut Contraband vandut in 4 milioane de exemplare, nu trece printr-o perioada prea fericita.. asa ca Slash pregateste pentru anul acesta primul material solo, care va include colabrari cu diversi muzicieni.

 

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 07 aprilie 2010, 10:21

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri