Stiri

Smiley isi lanseaza site-ul oficial - Smileyonline.ro.

Smiley isi lanseaza site-ul oficial - Smileyonline.ro.

Prin intermediul platformei Smileyonline.ro, utilizatorii vor ajunge rapid la cele mai recente informatii despre artist, vor urmari in premiera cele mai noi melodii si videoclipuri, vor avea acces la programul concertelor sale sau le vor putea urmari prin transmisii live.

Noul single Plec pe Marte - o colaborare inedita cu Cheloo de la Parazitii - a avut peste 90.000 de vizualizari in mai putin de 24 de ore pe canalul youtube si a intrat deja in playlist-ul tuturor posturilor radio.

Piesa va fi inclusa pe primul dintre cele doua albume semnate Smiley ce se vor lansa pe 25 martie, respectiv 1 aprilie. Cele doua albume se incadreaza in doua stiluri muzicale diferite - primul fiind acustic si cel de-al doilea electro - lansarea lor separata devenind o consecinta fireasca.

Smiley va oferi incepand din aceasta seara prin intermediul site-ului sau "pamant gratis pe Marte" tuturor utilizatorilor care sunt dornici sa plece intr-o calatorie alaturi de el.

Creat de HaHaHa Management si dezvoltat de The Adgency, Smileyonline.ro reprezinta platforma online prin care artistul doreste sa tina o legatura mai stransa cu ascultatorii sai.

"Sunt foarte bucuros ca se realizeaza prima legatura directa intre mine si toti ascultatorii mei.
Am un site de care sunt mandru! Prin intermediul lui, toti cei care imi asculta muzica ma vor descoperi, iar eu voi face acelasi lucru in ceea ce ii priveste. Nu uitati sa va luati teren pe Marte, gratis!:)" declara Smiley.

Sursa: Catmusic Autor: Adi.Vrauko, postat joi, 04 februarie 2010, 13:45
Tags: smiley

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri