Stiri

Smiley ne aşteaptă pe toţi pe Marte!

Smiley ne aşteaptă pe toţi pe Marte!

Una din iniţiativele cele mai haioase din lumea muzicală de pe la noi este cea a lui Smiley care ne anunţă pe noul site propriu şi personal adică smileyonline.ro că oferă pamânt gratis pe Marte tuturor celor care doresc să plece cu el. Mai mult, oamenii au de ales mai între mai multe zone : Zona cu bani gratis, Zona fără ceasuri deşteptătoare, Zona fără concluzii şi altele.

 Prin intermediul internetului fanii pot obţine ultimele informaţii legate de Smiley, cele mai noi, clipuri, şi s-ar putea să aibă opţiunea de a urmări live cocnertele sale. Oricum, tot de pe site aflăm că Smiley ne spune "adio" pe 1 aprilie, la Sala Palatului într-un concert extraordinar, cu prilejul căruia îşi va lansa cel de-al doilea album din carieră. Mai mult, sunt puse la bătaie 10 invitaţii duble !

Nebunia plecării pe Marte vine în mod firesc după lansarea noului single Plec pe Marte, o colaborare interesantă cu Cheloo.

Piesa face parte din pimul din albumele pe care Smiley le va lansa pe 25 martie şi 1 aprilie. Cele două materiale sunt diferite, primul fiind acustic, al doilea electro, context în care artistul a ales varianta unui dublu eveniment.

Noul site l-a făcut pe Smiley să declare Sunt foarte bucuros ca se realizeaza prima legatura directa intre mine si toti ascultatorii mei. Am un site de care sunt mandru! Prin intermediul lui, toti cei care imi asculta muzica ma vor descoperi, iar eu voi face acelasi lucru in ceea ce ii priveste. Nu uitati sa va luati teren pe Marte, gratis!.


Iată şi piesa în chestiune :

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat joi, 04 februarie 2010, 12:04

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri