Stiri

SMILEY - PLEC PE MARTE apare ASTAZI doar cu Gazeta Sporturilor

SMILEY - PLEC PE MARTE apare ASTAZI doar cu Gazeta Sporturilor

Mult mediatizatul... si relativ controversatul material Plec pe Marte a fost pus astazi in vanzare alaturi de Gazeta Sporturilor la pretul de doar 9,99 lei.

Pentru a prefata albumul, cei de la gsp ne ofera azi un interviu destul de haios cu Smiley. Nu apar insa comentarii cu privire la problemele legate de tricoul pe care il poarta Cheloo in videoclip.

Deoarece gsp e inainte de toate un ziar de fotbal, caruia ii pasa de sport.. trimiterile la fotbal nu lipsesc nici macar din interviul cu Smiley care spune Pentru acest album nu va exista butonul fast-forward asa cum este pentru fotbalul banal si plictisitor din România. Toate melodiile au potential de hit, sînt foarte multumit de ele si sînt sigur ca la fel vor fi si ascultatorii.

Puteti citi tot interviul aici, eu nu mai insist decat cu un singur aspect care mie mi l-a facut simpatic pe artist. Intrebat de ziarist cu ce echipa de fotbal tine si pentru cine ar "face o melodie", Smiley a raspuns ca atat el cat si colegii lui, toti din Pitesti nu tin decat cu FC Arges, echipa locala, si nu ar canta decat pentru ea. O atitudine de laudat, intr-o Romanie in care identitatea lipseste in general.

Lasand toate astea, nu uitati, maine cu Gazeta sporturilor aveti si Plec pe Marte, cu 9,99 lei.
 

Sursa: www.gsp.ro Autor: Daimon, postat luni, 29 martie 2010, 10:56

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri