Stiri

SMILEY, prea dotat pentru Mamaia

SMILEY, prea dotat pentru Mamaia

Prima zi a Festivalului de la Mamaia a debutat cu suparare pentru artistul care a oferit recitalul de rezistenta al serii. Aflat in primul sau an de cariera solo, Smiley a incercat sa-si impresioneze publicul cu un show grandios, sustinut serios si pe partea tehnica. Cantaretul a venit pregatit cu trei plasme uriase pe care ar fi trebuit sa se deruleze imagini cu el si trupa Simplu, cel mai probabil din pelicula "Un film simplu" la care a muncit toata vara, insa cu toti specialistii aflati la fata locului nu au reusit sa le conecteze pana la terminarea pauzei.

"Au reusit sa monteze una, apoi pe cea de-a doua, a treia nu a vrut sub nicio forma. Asta s-a intamplat in timpul in care, la televizor, se difuza emisiunea despre Olimpiada, plus ca a intrat un pic si peste ora la care trebuia sa intre pe scena. Cu toate eforturile nu au reusit sa conecteze plasmele, spre dezamagirea lui Smiley, care era foarte suparat", a declarat o sursa din culisele festivalului.

In ciuda acestor probleme tehnice, Smiley a oferit spectatorilor cel mai frumos moment al serii, entuziasmand publicul usor amortit de caldura. Sonorizarea a fost de asemenea una excelenta, toata lumea fiind foarte incantata de cum s-a auzit in sala atat recitalul lui Smiley, cat si prestatia concurentilor. Responsabil cu sonorizarea a fost Dan Teodorescu de la Taxi, care a asudat la propriu ca sa iasa bine lucrurile. In timp ce solistul trupei Taxi era prins cu treaba in spatele scenei, iubita sa l-a asteptat rabdatoare undeva in spatele salii, stand ore intregi de una singura.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat marti, 26 august 2008, 12:25

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri