Stiri

Smiley si Bosquito canta in deschidere la concertul Shakira de la Bucuresti

Smiley si Bosquito canta in deschidere la concertul Shakira de la Bucuresti

Au mai ramas vreo 10 zile pana la concertul pe care Shakira il va sustine pe data de 7 mai in Piata Constitutiei din Bucuresti, in cadrul Emagic Summer Fest. Evenimentul face parte din „The Sun Comes Out World Tour”, turneul de promovare al celui mai recent album al artistei asa ca suntem siguri ca va intrebati cine va canta in deschidere. Este vorba de Smiley si Bosquito.

Daca Smiley este una din prezentele active de pe scena muzicala a momentului, despre Bosquito nu prea avem noutati de ceva vreme, asa ca pentru ei aceasta poate fi o ocazie perfecta pentru o revenire.   

Shakira vine pentru a doua oara in Romania. Dupa ce in 2006 a ales Timisoara, organizatorii de la Emagic au decis ca e momentul sa o aduca pe Shakira si la Bucuresti. Mai mutle detalii despre eveniment sunt disponibile aici.

Mai jos va oferim comunicatul de presa, cu mai multe detalii legate de artistii alesi sa cante in deschidere.

    Interpret, compozitor, producator, dansator, prezentator tv sau actor, Smiley este la ora actuala unul dintre cei mai apreciati si multi-talentati artisti romani. Smiley a intrat in atentia publicului ca membru al trupei SIMPLU, alaturi de care a lansat din 2002 pana in prezent numeroase single-uri de succes, precum “Oare stii”, “Hai, Bye”, “Sa zburam spre cer”, “O secunda”, “Jumatatea ta”, “Zece”, “Oficial imi merge bine”, “Mr. Originality” sau “Dance for Money”. In paralel, Smiley s-a concentrat si asupra cariei solo, lansand in 2008 albumul “In lipsa mea” rasplatit cu discul de aur si titlul de “Best Album” in cadrul Romanian Music Awards. Single-urile “Designed to love you”, “Am bani de dat”, “Preocupat cu gura ta” si “In lipsa mea” i-au adus lui Smiley nu doar un numar impresionant de fani, ci si numeroare No.1 in topurile de specialitate. Doi ani mai tarziu a urmat “Plec pe marte” cel de-al doilea album solo, cu un sound si un stil mai elaborat decat primul material. Cel de-al doilea single de pe album, “Love is for free”, i-a adus lui Smiley si recunoasterea internationala, piesa intrand in topurile radio-urilor din Franta si Grecia. Cel mai recent single semnat Smiley se numeste “Dream girl” si a fost lansat chiar luna aceasta.

    Dupa o perioada de pauza, Radu Almasan s-a intors recent in Romania, a alaturi de colegii sai din noul proiect muzical pe care artistul l-a demarat in Los Angeles, Statele Unite. Odata reintors acasa, alaturi de lucrul cu noua trupa, Radu a inceput sa compuna din nou in limba romana, ceea ce a condus firesc la noi piese sub numele Bosquito. Astfel, trupa revine in atentia publicului cu un show special pe care il va prezenta publicului roman chiar pe 7 mai, in Piata Constitutiei. Infiintata in anul 1999, Bosquito este una dintre cele mai cunoscute trupe de latino-pop din Romania. Promovand un stil muzical relativ nou la momentul respectiv, un amestec de latino-rock cu influentele gypsy, balcanice si simfonice, trupa s-a facut rapid cunoscuta, devenind o prezenta constanta in clasamentele muzicale romanesti. De la debutul pe scena autohtona, trupa a lansat nu mai putin de patru albume si nenumarate single-uri de succes, precum „Pas cu pas”, „Hopa Hopa”, „Doua maini” sau „Marcela”. Cea mai recenta piesa Bosquito, “Tobogan”, a fost lansata la finele anului trecut, fiind primita cu mult entuziasm de catre fani.

    Pe 7 mai, Smiley si Bosquito vor concerta in Piata Constitutiei, in deschiderea concertului pe care Shakira il va sustine la Bucuresti, parte a turneului „The Sun Comes Out”, in cadrul Emagic Summer Fest. Biletele pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si The Ark (Uranus 150), la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei si gazon B – 120 de lei.

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat marti, 26 aprilie 2011, 17:26

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri