Stiri

Snow Patrol: Take Back The City

Snow Patrol: Take Back The City

Snow Patrol au scos un clip, interesant, dinamic, la piesa `Take Back The City`. Scrisa de Gary Lightbody, piesa va fi inclusa pe viitorul album, `A Hundred Million Suns`, care este asteptat sa fie lansat pe 28 octombrie. Va fi al cincilea material discografic al formatiei.

Videoclipul este regizat de Alex Cortes si incepe cu scene surprinse in inima orasului Londra. Apoi, apar si membrii trupei, care hoinaresc noaptea prin metropola, privind obiectivele turistice si cantand in acelasi timp. `Este diferit de celelalte inregistrari, pentru ca se bazeaza pe o poveste de dragoste care merge bine si nu in jurul uneia care esueaza`, a dezvaluit Lightbody. `Este cea mai buna piesa a noastra de pana acum. Am vrut sa fac o piesa despre o dragoste reala, nu una care se limiteaza la vorbe`.

Snow Patrol este in topul formatiilor cu cele mai multe vanzari in Marea Britanie din acest deceniu, anunta amazon.com. Albumul `A Hundred Million Suns` vine dupa albumul lansat in 2006, `Eyes Open`, care a vandut 2.1 milioaae copii in Regat si peste 1 milion in State. Cu albumul `Eyes Open`, Snow Patrol au castigat Discul de Platina in Canada, Germania, Australia si Statele Unite si au vandut peste 4.5 milioane albume in intreaga lume.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat joi, 25 septembrie 2008, 16:33

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri