Stiri

Sophie Ellis - Bextor lanseaza oficial single-ul Bittersweet

Sophie Ellis - Bextor lanseaza oficial single-ul Bittersweet

Clipul pentru urmatoarea piesa a lui Sophie Ellis-Bextor a fost lansat deja in urma cu ceva vreme, si il puteti urmari si aici. Single-ul Bittersweet va fi insa lansat oficial abia pe 3 mai de Fascination Records.

Este al doilea single lansat de Sophie in colaborare cu Freemasons, o piesa captivanta, emotiva, cu ritmuri ametitoare si influente synthpop ale anilor ’80, piesa cu potential.

Este de asemenea a doua colaborare cu producatorii din Brighton, dupa mega succesul Heartbreak (Make Me A Dancer) care a ajuns in Top 10 in Marea Britanie, devenind si cel mai de succes single al artistei in Europa.

Noul album Sophie - Ellis Bextor va fi lansat in aceasta vara si este rezultatul colaborarii cu nume ca Freemasons, Greg Kurstin, Calvin Harris, Cathy Dennis, Metronomy, Richard X si Armin Van Buuren, artista fiind insasi cea care a compus majoritatea pieselor.

Sophie a spus despre noul material: Am colaborat cu o multime de oameni, insa mi-am dorit ca acest material sa fie inchegat, sa aiba o linie clara si chiar cred ca am reusit sa obtinem acest lucru.

Sursa: Universal Music Romania Autor: Daimon, postat joi, 22 aprilie 2010, 11:21

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri