Stiri

Spectacolul "Historia de un Amor" – ultima repetitie inainte de ridicarea cortinei

Spectacolul "Historia de un Amor" – ultima repetitie inainte de ridicarea cortinei

Dupa sute de ore petrecute in sala de repetitii, pregatiririle pentru spectacolul “Historia de un Amor” au intrat pe ultima suta de metri, membrii Mandinga asteptand cu emotie marea premiera a unuia dintre cele mai ambitioase proiecte muzicale autohtone! Oferit de Betty Ice, creat de Mandinga si povestit de Mihaela Radulescu, show-ul promite publicului o spectaculoasa demonstratie de teatru, muzica si dans sub forma unui “salsa musical”, pe 21 martie, la Sala Palatului.

Pregatirile pentru spectacolul “Historia de un Amor” au intensificat emotiile membrilor trupei din ultimele zile, care promit fanilor cel mai frumos cadou, unul dintre cele mai remarcabile show-uri prezentate vreodata de un artist roman! “Ne-am pregatit fara intrerupere lunile acestea, asa ca nu ar avea ce sa ne ia prin surprindere. Faptul ca deja vedem cum prind forma ideile noastre, este mai mult decat motivant. Sunt sigur ca publicul din sala va fi cu adevarat surprins, noi avem incredere deplina in oamenii cu care am lucrat pentru acest spectacol, pentru ca am facut totul din suflet. Lunile acestea am trait cele mai intense momente pentru noi ca trupa, a fost o atmosfera extrem de creativa si ceea ce ne bucura cel mai mult este ca totul decurge conform programului, alaturi de tot efectivul – scenograf, cei peste 100 de dansatori, actori si trupa Mandinga. Absolut toata lumea a fost extraordinara, este cel mai important spectacol din cariera trupei si suntem incantati ca am lucrat la acest prim proiect alaturi de Emagic. Avem o pofta nebuna de cantat, nu cred ca am vazut pana acum ceva mai frumos interpretat pe muzica. Ii asteptam cu drag pe toti cei care vor sa vada un spectacol complet, duminica aceasta, la Sala Palatului!”, au declarat membrii Mandinga.

Dupa spectacol, membrii trupei se vor vedea in backstage cu cativa dintre cei mai fideli admiratori, dar si cu tinerii membri ai Clubului Temerarii, din cadrul asociatiei The Little People, proiect care se ocupa cu sprijinirea copiilor si adolescentilor tratati de cancer. Trupa Mandinga se va numara astfel printre noii membri ai familiei The Little People, alaturi de alte nume celebre precum membrii proiectului cubanez Pasion de Buena Vista, Harlem Gospel Choir sau Beyonce.

Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, spectacolul “Historia de un amor” prezinta istoria muzicii latino de la epoca de glorie a clubului Buena Vista pana la balkan-salsa, aducand in prim plan o poveste de dragoste ce porneste din Cuba anilor ’60, trece prin Miami anilor ’80, in timpul celebrului carnaval Calle Ocho si se sfarseste chiar in Bucuresti-ul zilelor noastre. Povestea acestei iubiri va fi marcata si de contextul dificil al vremurilor pe care le strabate, cuplul fiind supus diferitelor incercari generate de particularitatile politico-sociale ale Cubei, SUA sau Romaniei, perspectivele culturale diferite oferind publicului o noua viziune asupra muzicii salsa, printr-o uimitoare calatorie in spatiu si timp.

Accesul publicului in sala de spectacol se va face incepand cu ora 19:00, spectacolul urmand sa inceapa in jurul orei 20:00. Bilete mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de pozitia in sala: 45, 60, 75, 90 si 110 lei, in seara evenimentului, biletele fiind disponibile si la Salii Palatului.

Sursa: emagic Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 19 martie 2010, 20:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri