Stiri

Stele pe lista neagra a modei

Celebrul critic de moda Mr. Blackwell a dat publicitatii lista celor mai prost imbracate vedete

Britney Spears a fost desemnata cea mai prost imbracata vedeta in 2005 de catre celebrul critic de moda Mr. Blackwell in temuta sa 'lista neagra' anuala. Denumind-o 'victima a haosului hainelor de lux', Blackwell a plasat-o pe Britney pe locul intai, urmata de alte noua colege de covor rosu: Mary Kate Olsen, Jessica Simpson, Eva Longoria, Mariah Carey, Paris Hilton, Anna Nicole Smith, Shakira, Lindsay Lohan si Renee Zellweger.

Temutul critic al vestimentatiilor vedetelor, considerat drept 'o adevarata institutie hollywoodiana', a criticat-o pe starleta Jessica Simpson, sfatuind-o acid, in acelasi timp, sa 'isi concedieze stilistul si sa divorteze de croitorul ei'.

Despre Eva Longoria, superba vedeta a serialului de succes 'Neveste disperate', Blackwell a spus ca 'are un cap dragut, dar ca are gusturi oribile'.

Pe diva Mariah Carey, care a adoptat in ultima vreme decolteuri foarte adanci si fuste extrem de scurte, criticul de moda a sfatuit-o sa se arate mai pudica. 'Lumea iti aplauda emanciparea muzicala, dar ai mila. Lasa-ne doar sa ne imaginam cum arata corpul tau', ii transmite el.

Creatorul a avut insa si aprecieri pozitive si chiar cuvinte de lauda pentru staruri care 'stralucesc fara eforturi'. Printre acestea le-a enumerat pe actritele Nicole Kidman, Scarlett Johansson si Natalie Portman, dar si pe supermodelul Kate Moss, in ciuda scandalului cu droguri in care este implicata in acest moment.

Mr. Blackwell este cel care da cele mai mari emotii vedetelor de la Hollywood in ultimii 46 de ani. Marea actrita Zsa Zsa Gabor a facut, la un moment dat, o cadere nervoasa din cauza ca Blackwell o punea permanent pe lista lui neagra, asa ca s-a gandit sa il 'cumpere' rugandu-l sa ii creeze o rochie. Planul lui Gabor a dat insa gres. Mr. Blackwell i-a facut rochia, i-a luat banii, dar nu a exclus-o din urmatoarea lui lista.

Sursa: Sabina Nicolae - Evenimentul Zilei - intercont.ro Autor: RooT, postat luni, 16 ianuarie 2006, 06:53

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri