Stiri

Stimultan reinventeaza conceptul de 'o noapte in oras'

Stimultan reinventeaza conceptul de 'o noapte in oras'

Lumini, aglomeratie, trafic, oras. Culori, mirosuri, sunete, arome noi. Prea multe. In acelasi timp.

SA ALEGI. Cafea, energizante, calendare, agende, sunt toate instrumente care sa te ajute sa supravietuiesti alegerilor pe care trebuie sa le faci zi de zi. Fiecare este importanta. Presiunea, stresul, vin odata cu deciziile pe care le iei zi de zi. Dar daca in viata reala trebuie mereu sa alegi, de ce sa faci asta si atunci cand vrei sa te distrezi? De ce sa nu le ai pe toate odata? De ce sa pierzi timpul? De ce sa nu fie alegerea o chestie de moment si de stare? Pentru asta am creat Stimultan, cea mai mare petrecere simultana de la noi. O petrecere pentru care platesti un singur bilet cu care poti merge la oricare concert din cele paisprezece din noaptea de 24 februarie. Sau la toate daca rezisti. Poti sa te razgandesti de cate ori vrei. Ai la dispozitie o noapte intreaga în care sa te eliberezi. Sa te simti acidulat, electric, sa te simti proaspat si gata de orice.

Biletul costa 7 RON iar barurile: Temple, Monaco Lounge, Expirat, Club A, B-52 si Amsterdam Club sunt aproape unele de altele asa ca poti migra in voie.

Biletele se pot cumpara in seara evenimentului de la intrarea in cluburi! Temple - Electric Brother - Junkyard - Suie Paparude Monaco Lounge - Silent Strike - Yvat - Rusu & Flore si Tavi (BAU) Expirat - O.C.S. - E.M.I.L. Club A - Blazzaj - URMA Amsterdam Club - Yawn & Spooke - Raparta B 52 - K-gula si Confusion - Dagga - Bitza

Pentru mai multe detalii vizitati www.stimultan.ro

Sursa: Stimultan Autor: Anonymous, postat marti, 21 februarie 2006, 13:21

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri