Stiri

Street Delivery 2010 la Timisoara si Bucuresti

Street Delivery 2010 la Timisoara si Bucuresti

Street Delivery este principalul proiect al Fundatiei Carturesti aparuta ca o necesitate de a sustine o implicare responsabila in politicile culturale.

Street Delivery 2010, editia a patra a evenimentului, se va desfasura week-endul care urmeaza, adica intre 11 şi 13 iunie, in cele doua orase. In Timisoara vom avea parte pe strada Mercy (Piata Unirii) de muzica de Jazz si electro, de dans contemporan, fotografie, handmade, ateliere pentru copii, street art, jonglerie, miniskate, jocuri supradimensionate... Editia din acest an va fi dedicata lui Cosmin Lungu, cel care a coordonat primele trei editii dar care astazi nu mai este printre noi.

Street Delivery 2010 Bucuresti va avea loc in aceeasi perioada, in zona strazii Pictor Verona, acolo unde se afla de altfel si una din librariile Carturesti din capitala. La Bucuresti, Street Delivery este la a cincea editie si va va oferi acelasi gen de activitati, muzica de tot felul, concerte, happeninguri, film experimental, lansari de album...

Daca pentru ceea ce se va intampla la Timisoara va putem oferi in sectiunea evenimente un program pe zile, pentru a afla tot ce se va intampla de vineri pana duminica la Bucuresti aveti la dispozitie pagina de facebook Street Delivery.

 

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat marti, 08 iunie 2010, 15:01

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri