Stiri

Suparaciosul Fizz

In emisiunea "Tonomatul DP2“" de ieri dimineata, invitatul Fizz a fost mai "efervescent" decat de obicei. Foarte afectat de intrebarile, de altfel normale pentru un artist, adresate de Catalin Maruta si de telespectatori, Fizz a rabufnit in mofturi, s-a bosumflat cand nu i-a convenit ceva si a refuzat sa cante live.

Bogdan Croitoru, cunoscut publicului larg drept Fizz, a fost invitat ieri dimineata in studioul TVR 2 alaturi de partenera sa de scena, Aida. Pe canapelele din garsoniera pe unde, in aproape doi ani, s-au perindat nume mari ale scenei romanesti, Fizz a dat nas cu intrebarile acide ale moderatorului si ale telespectatorilor. Spre deosebire de alti invitati din trecut, Bogdan nu s-a putut stapani si l-a acuzat pe Maruta si pe cei care intrau in legatura telefonica directa ca ii distrug imaginea publica, pentru care a investit sute de mii de euro.

LAUDE SI ACUZE

La telefonul telespectatorului au sunat si fane inraite ale artistului, care l-au ridicat in slavi, explicand cat de mult si-l doresc drept partener de viata, pentru ca, in final, sa il roage sa fredoneze un refren cunoscut de-al sau. Pana aici i-a fost extravagantului purtator de blanuri scumpe; caci a refuzat sa le indeplineasca aceasta dorinta, spunand ca a fost invitat sa vorbeasca, nu sa cante. Din acel moment a rupt orice cooperare cu moderatorul, stramband din nas la fiecare intrebare si propunere.

S-au schimbat astfel vreo trei teme de sondaj telefonic, alegandu-se in final o intrebare mai pe placul invitatului: "Va place imaginea publica a lui Fizz?" S-a evitat astfel "Are voce Fizz?" sau altele la fel de jenante. Rezultatele sondajului au fost in defavoarea cantaretului, fapt ce l-a pus si mai rau pe jar.

CANTATUL DIN COELHO

Apogeul intalnirii din garsoniera de la TVR2 a fost discutia despre un interviu pe care l-a acordat revistei Ciao in care declarase ca la varsta de sapte ani canta la pian arii de Beethoven... Coelho si Merlucius. In contrapartida, Maruta i-a aratat o carte de Coelho si i-a cerut sa "i-o cante" daca acest lucru este posibil, pentru ca mai apoi sa ii aduca in platou o platica, scuzandu-se ca nu a putut sa ii aduca specia aceea de peste la care stie el - Merlucius - sa cante, dar sa se multumeasca cu acela, un frate de-al lui Merlucius... Enervat la culme, Fizz a declarat ca autoarea interviului a "bagat de la ea" acele nume pe care el nu le-ar fi declarat niciodata.

Ziarista in cauza a sunat in direct si a amenintat ca are inregistrarea audio si o va distribui in toata presa centrala ca marturie. Calitatile de pianist ale lui Fizz au fost incercate mai apoi de Maruta. Acesta i-a aratat cateva foi cu note muzicale, rugandu-l sa spuna telespectatorilor despre ce note este vorba. In final, Bogdan a ghicit doar doua din cinci.

In momentele de maxima furie, Fizz i-a cerut destul de insistent moderatorului sa taie din emisiune, sa difuzeze numai parerile telespectatorilor care sunt neimportate pentru cariera lui. Contactandu-l telefonic, Fizz ne-a declarat ca nici pe departe nu s-a suparat pe Catalin Maruta.

CANTATUL LA DOUA MAINI

Iata fragmentul din interviul incriminat: "Ce-ai cantat la pian dupa doi ani de zile? Am cantat tot. De la Beethoven, pana la... tot. Cantam la doua maini! Simfonii... tot! Si i-ai luat pe astia mari, Beethoven, Merlucius, Mercutio, Coelho? Tot! Cantam tot, dar dupa aia am crescut si nu mai mi-a placut..."

Sursa: ziarulcn.com Autor: Anonymous, postat miercuri, 02 februarie 2005, 10:57

Comentarii(28)

mickiy29-10-2005 13:49:30
mickiy
naspha

profita deoameni il cu bine e jig

micki29-10-2005 13:46:29
micki
prostul fizz

are numai fitze incap e prost de moare

Drosophila08-08-2005 11:35:21
Drosophila

Ce sa va zic? Poate ca n-are voce, dar macar se descurca. Ca e afacerist...se vede, ca nu stie notele...la fel, dar in fond cui ii pasa din moment ce exista "fane inraite" si cineva care ii cumpara albumele? Oricum, nu e nici mai bun nici mai rau decat multe din "vedetele" nou aparute care-si fac muzica pe calculator si fac play-back. Tot in aceeasi oala sunt. Asa ca.....nu mai fiti invidiosi si demonstrati ca voi sunteti mai buni !!!!! :)

dorin19-07-2005 16:30:15
dorin
varza

cel amia fin dintre toti raii muzicii noastre,,,dorin cu respect:))))))

MESAJE19-06-2005 18:03:54
MESAJE
DESPRE FIZZ

MULTUMESTELE CELOR CARE TE-AU ABANDANAT CACI ITI CALESC VOINTA, MULTUMESTELE CELOR CARE ITI SUNT IMPOTRIVA CACI ITI SCURTEAZA DRUMUL SPRE GLORIE, MULTUMESTELE CELOR CARE TE CRITICA CA TE INVATA SA TE RIDICI SPRE ETERNITATE.

ADABE READER19-06-2005 17:55:56
ADABE READER
TALENTATUL FIZZ

FIZZ AI SCINTEIA DIVINA A BUNICULUI TAU REGRETATUL COLONEL SI COMPOZITOR DE MUZICA OSTASEASCA ARDELEANU HORIA=EUGEN, AI ABSOLVIT O FACULTATE IN LIMBA ENGLEZA ESTI FRUMOS TINAR TALENTAT SI NU AR FI RAU DACA AI COMPUNE CINTECE.

ADABE READER19-06-2005 17:46:57
ADABE READER
FIZZ

DRAGA FIZZ , BUNICUL TAU COMPOZITORUL MUZICII DE ARMATA COLONELUL ARDELANU A MUNCIT FOARTE MULT CU TINE LA PIAN CIND ERAI MIC SI DORINTA LUI ERA SA DEVII COMPOZITOR SI POATE CA AI MOSTENIT CEVA DIN SCINTEIA DIVINA CE A CALAUZIT VIATA COLONELULUI ARDELEANU HORIA -EUGEN ASA CA NU AR FI RAU SA COMPUI MELODII ESTI TINAR FRUMOS TALENTAT DAR FAPTUL CA AI ABSOLVIT O FACULTATE IN LIMBA ENGLEZA TE DEZAVANTAJEASA TE EXPRIMI MAI BINE IN ENGLEA DECIT IN LIMBA ROMANA SI APOI TOATA LITERATURA O AI CITITA IN ENGLEZA SI NU ESTI OBISNUIT CU LIMBAJUL DE LEMN AL MODERATORILOR. ITI DORESC SUCCES

marcela(galati)19-06-2005 15:35:43
marcela(galati)

fizz esti cel mai tare baiat din toata lumea si nu mai apleca urechea la toate barfele. Tine-o tot asa. Te iubesc

daria12-06-2005 15:38:46
daria
ce parere am eu despre fizz

am o intrebare pt tine nu cumva vrei tu sa il imiti pe 50 cent ?in rest nu am nimic cu tine nu imi place muzica ta forte mult dar merge, tu te/ai afisat in lumea muzicii ca sa iti arati banii ca talent nu ai decat la femeii [parerea mea]

ONY28-05-2005 13:39:20
ONY
FIZZ

ESTI OK! AM GLUMIT BLANOSULE

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri