Stiri

Super Bowl 2010 bate audienţa istorică a ultimului episod din MASH !?

Super Bowl 2010 bate audienţa istorică a ultimului episod din MASH !?

Presa americană, mai exact The New York Times a anunţat că în acest an tradiţionala Finală a campionatului de fotbal american Super Bowl 2010 disputată duminică seara între Indianapolis Colts şi New Orleans Saints a fost urmărită de 106 milioane de telespectatori.

Matematic, a fost stabilit un nou record de audienţă în istoria televiziunii Americane depăşind cu puţin vechiul record deţinut de ultimul episod al serialului MASH care în 1983 a ţinut în faţa micilor ecrane 105,97 milioane de telespectatori.

Victoria celor de la New Orleans Saints (31-17) a depăşit şi vechiul record de audienţă al Super Bowl, stabilit anul trecut la finala Cardinals – Steelers care a fost urmărită de 98,7 milioane de telespectatori.

Pe de altă parte, dacă luăm în calcul faptul că acum 27 de ani, numărul gospodăriilor care deţineau cel puţin un televizor, putem considera că cifrele pot fi puţin mincinoase, în sensul că cele 105 milioane de telespectatori ai serialului MASH au însemnat mult mai mult decât noul record decretat de presa americană.

 

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat marti, 09 februarie 2010, 12:46

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri