Stiri

Sylvester Stallone se retrage odata cu Rambo IV

Sylvester Stallone se retrage odata cu Rambo IV

La 20 de ani de la ultima sa aparitie pe marile ecrane in interpretarea legendarului personaj Rambo, Sylvester Stallone socheaza printr-o revenire spectaculoasa in Rambo IV, un film prin intermediul caruia celebrul actor intentioneaza sa-si ia ramas bun de la fanii sai si care de vineri, 25 ianuarie, va avea premiera in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex si Patria.

Ajuns la 61 de ani, Sylvester Stallone s-a hotarat sa puna capat carierei sale actoricesti, asa cum a si inceput-o, respectiv in plina glorie, alaturi de personajul cel mai drag lui, Rambo: "Cum de cele mai multe ori, un actor este etichetat datorita unui anumit rol, mi-am spus ca atunci cand imi voi incheia cariera de actor, o voi face cu Rambo", a declarat de curand celebrul actor.

Pe langa recordurile de box-office inregistrate in toata lumea, filmele Rambo au reinventat si au definit filmele de actiune moderne. Mai mult decat un personaj, Rambo este o legenda vie a razboiului, un soldat fara patrie, un erou pe care il cunosti deja foarte bine, un om a carui deviza este "mai bine mori pentru ceva decat sa traiesti pentru nimic".

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat joi, 24 ianuarie 2008, 10:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri