Stiri

Tarja, solista formatiei Nightwish: "Bucurestiul e cel mai frumos oras din lume!"

Tarja, solista formatiei Nightwish: "Bucurestiul e cel mai frumos oras din lume!"

Muzeul National de Arta a fost ieri-seara gazda unui inedit concert de lied - "Nopti scandinave", sustinut de mezzo-soprana finlandeza Tarja Turunen, solista formatiei Nightwish, Marjut Paavilainen (soprana), Juha Koshela (bariton) si Izumi Kawakatzu ( pian).

Ideea "Noptilor Scandinave" s-a nascut în 2002, cand, la initiativa Tarjei Turunen, cativa artisti scandinavi au realizat un turneu de lied in America de Sud. Atunci, primele concerte au avut loc la Santiago, Chile si Buenos Aires.

"Stiu ca acest gen de muzica pe care-l cant nu este atat de popular. Cred ca fiecare dintre noi are emotia de care are nevoie ca sa perceapa aceasta muzica. Faptul ca am cantat cu Nightwish mi-a deschis noi perspective de intelegere, iar in momentul de fata nu am nimic de regretat", a spus Tarja la conferinta de presa de miercuri dupa-amiaza. Despre Bucuresti, finlandeza a marturisit ca este "cel mai frumos oras din Europa. E pentru prima oara cand vin aici si-mi place".

In iunie, Tarja va lansa alaturi de trupa Nightwish un nou album, al carui concert este asteptat de bucuresteni cu nerabdare la 19 noiembrie, la Sala Palatului.

Sursa: realitatearomaneasca.ro Autor: Anonymous, postat vineri, 07 mai 2004, 09:03

Comentarii(5)

Raluca R24-02-2005 19:13:13
Raluca R
SALUT

SALUT.SUNT RALUCA.NU SITU DACA VA M-AU VENIT IN ROMANIA?AS DORI DIN TOT SUFLETUL SA M-AI VINA INCA O DATA,SI SA II POT VEDEA SI EU IN RELITATE.AM O PARERE DEOSEBITA DESPRE EI,SUNT CEI MAI TARI.NU SITU CE PARERE A AVUT EI DESPRE TATRA NOASTRA.SI SUNT CURIOASA.IMI PLAC LA NEBUNIE SI AM O PARERE DEOSEBITA.ASCULTASEM DE MULTA VREME NIGHTWISH SI IMI PLAC FOARTE MULT SI INCA NU II POT "PARASI"SI CHIAR NU MA PLICTISESC DELOC DE EI.r_rocka@yahoo.com

matza_neagra23-02-2005 12:34:49
matza_neagra

as dori sa cunosc mai multi fani nightwish am toate albumele lor am ratat concertul din bucuresti,ar fi fost cadoul ideal de ziua mea,dar asta e...Oricum sunt FENOMENALI rocsanna3100@yahoo.com

miha10-01-2005 12:48:45
miha
nightwish

nu stiu cum vi se par voua, dar mie imi par fenomenali.Ii ascult de ceva vreme si inca nu m-am plictisit,pur si simplu sunt tari.

cypy_21@yahoo.com20-12-2004 12:00:55
cypy_21@yahoo.com
nightwish

cand va fi difuzat la tv concertul nightwish si pe ce post de televiziune?

Laura19-09-2004 19:07:40
Laura
Informatie

As dori sa shtiu daca puteti sa imi spuneti , de unde se pot retine bilete la concert . Multumesc Astept raspuns wsa_kitty@hotmail.com

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri