Stiri

Thalia - in topul celor mai frumoase femei

Thalia - in topul celor mai frumoase femei

Thalia, protagonista telenovelei “Sarmana Maria” difuzata ACASA in fiecare zi de la 16.30, se afla pe locul al treilea in randul celor mai frumoase femei din lume, conform topului realizat de excentricul Diegodiego.

Diegodiego, unul dintre cei mai bine cotati artisti latino-americani la Hollywood , a postat pe blogul sau topul celor mai frumoase 10 femei ale anului 2010, printre care se numara in loc de cinste si faimoasa Thalia. Pe primele doua locuri in topul frumusetilor lumii sunt Blanca Blanco si Lissette Gomez, ele fiind urmate de Thalia. Din aceeasi lista mai fac parte nume sonore precum: Shakira, Paulina Rubio si Anahi.

“Din acest top fac parte doar acele femei care isi merita renumele de “cele mai frumoase” si care, pe langa acest aspect exterior au si alte calitati, precum frumusetea interioara si bunatatea. Am decis ca in fiecare an sa fiu si mai strict in alegerea lor” spune Diegodiego.

“Thalia intotdeauna merita primul loc in tot ceea ce face. In topul preferintelor mele cu cele mai frumoase femei ale anului 2010, Thalia ocupa locul al treilea pentru ca, de cand s-a casatorit cu Tommy Mottola, cariera ei a trecut pe plan secund. Dar pentru ca publicul o iubeste in continuare foarte tare si pentru ca imi place sa tin cont de parerea lor, ii pastrez Thaliei un loc bun”, marturiseste pe blogul sau, celebrul Diegodiego. Pe Thalia, telespectatorii o pot urmari zilnic de la 16.30, in telenovela de mare success “Sarmana Maria”, difuzata numai ACASA.

Sursa: fanclub.ro Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 19 martie 2010, 10:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri