Stiri

The Killers din nou impreuna in 2011

The Killers din nou impreuna in 2011

Liderul The Killers, Brandon Flowers a spus de curand ca ar vrea ca trupa sa se reuneasca anul viitor si ca ii lipsesc fostii lui colegi. Asta chiar daca e destul de ocupat cu albumul sau de debut.

"Nu am stabilit o data anume pentru reunire, dar se va intampla anul viitor. Uneori imi e dor de ei. Am trait impreuna multe experiente. Cand treci prin diferite momente, e bine sa ai alaturi oameni cu care sa le impartasesti." Brandon Flowers a mai spus ca i s-a parut ciudat sa inregistreze fara trupa: "A fost neobisnuit. Am incercat sa gasesc lucruri comune. Ideea e tot aia, sa fac muzica si sa incerc sa iasa totul cel mai bine. Trupa nu poate fi inlocuita; lucram cu prieteni care sunt si niste muzicieni foarte buni. Si producatorii erau niste muzicieni profesionisti."

Revenind la albumul lui Flowers, acesta se numeste Flamigo si a fost lansat pe 6 septembrie, dupa ce single-ul Crossfire a aparut in iulie. Solistul are programata o serie de 7 concerte in luna octombrie, in Marea Britanie.

Flowers a mai spus ca piesele de pe album nu au fost influentate de momentele grele prin care a trecut dupa moartea mamei sale, la inceputul anului, dar ca i-ar fi placut ca in aceasta perioada sa poata petreace mai mult timp alaturi de familie, sotie si de copii, dar ca a simtit ca ar trebui sa isi faca meseria si sa respecte angajementele deja stabilite.

Una peste alta, cum s-ar zice, cred ca vestea asta e una buna.

 

 

 

Sursa: www.spinner.com Autor: Daimon, postat joi, 09 septembrie 2010, 15:31

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri