Stiri

Tokio Hotel canta la MTV World Stage

Tokio Hotel canta la MTV World Stage

Vineri, 22 ianuarie, de la ora 00.00 MTV difuzeaza un concert de exceptie al trupei Tokio Hotel la MTV World Stage! Adam Lambert, unul dintre cei mai populari finalisti ai celei de-a 8-a editii a megashow-ului American Idol a declarat intr-un interviu recent ca este fascinat de look-ul si fata androgina a artistului Bill Kaulitz, solistul trupei Tokio Hotel.

“Nu am vazut niciodata pana acum vreo alta persoana a carui figura sa mi se para atit de fascinanata precum cea a lui Bill. Mi se pare ca are o frumusete absolur speciala, ceea ce-l face sa para de-a dreptul nepamantean!” Ba, mai mult decat atat, Adam Lambert a adoptat exact aceeasi tinuta vestimentara cu care Bill Kaulitz a pozat pe covorul rosu la EMA Awards.

Adam a purtat acelasi model de jeansi marca Dior si aceeasi tunsoare trasnita cu care celebrul Bill s-a prezentat la eveniment. Trupa Tokio Hotel a facut adevarate furori in randul adolescentilor. Popularitatea de care se bucura Bill si membrii formatiei nu le-au adus insa numai bucurii si satisfactii ci si mici necazuri. Recent, un grup de patru fete numite “Les Afghans on tour” din Franta le face zile negre. Fetele ii urmaresc de aproximativ 6 luni si sunt pe urmele lor in orice tara in care sustin concerte. Ba mai mult Bill si fratele sau ,,de asemenea membru al trupei au primit numeroase scrisori de amenintare, iar masinile le-au fost deseori vandalizate.

Sursa: MTv Autor: Adi.Vrauko, postat joi, 21 ianuarie 2010, 12:41

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri