Stiri

Tori Amos a lansat videoclipul Carry

Tori Amos a lansat videoclipul Carry

 

Tori Amos a lansat videoclipul Carry. Este primul single promovat de pe al 12lea album al artistei americane. Materialul Night of Hunters va aparea pe 20 septembrie insa pana atunci avem parte de un clip exceptional.

Videoclipul lansat de Tori Amos pe pagina ei de Facebook prezinta mai multe imagini landscape cu vederi grozave si cadre cu Tori la pian si in natura, menite sa ilustreze starea pe care o transmit muzica si versurile piesei Carry.

 

Carry promoveaza albumul Night of Hunters a carui coperta si tracklist le gasiti AICI. Piesa asta impreuna cu Nautical Twilight vi le-am prezentat in urma cu doua zile cand au aparut in online.

Materialul Night of Hunters va fi lansat intr-o varianta standard si una deluxe care va include un DVD doua videoclipuri: Carry si Nautical Twilight - de aici puteti intui care este al doilea single. De asemenea, pe DVD va fi si un documentar de 13 minute despre noul album. Apare pe 20 septembrie! :)

Cu peste 12 milioane de discuri vandute si 8 nominalizari la Grammy, Tori este una dintre cele mai de succes artiste din generatia sa. Este bine-cunoscuta pentru faptul ca a impins mereu limitele in ceea ce priveste muzica si industria.

Ce ziceti de videoclipul Carry? Daca mergeti pe pagina ei de Facebook si dati share clipului, puteti asculta o noua melodie - Shattering Sea.

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat luni, 22 august 2011, 11:25

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri