Stiri

Trupa Blondy s-a destramat

Trupa Blondy s-a destramat

Cele doua membre ale trupei Blondy se despart, dupa ce Cristina Rus a decis sa nu reinnoiasca contractul cu casa de discuri si nici cu managerul si impresarul grupului. "Deoarece Cristina Rus nu si-a reinnoit contractul consideram ca aceasta nu mai face parte din trupa Blondy, mentionind ca a fost optiunea ei, in pofida repetatelor incercari ale managerului de a renegocia contractul", se arata in comunicatul citat, semnat de directorul Media Services, Dan Popi.

Reprezentantii casei de discuri mai precizeaza ca, la inceputul lunii ianuarie, Cristina Rus a inaintat o notificare prin care isi manifesta dorinta expresa de incetare a contractului cu Media Services, cit si cu managerul si impresarul. "Astfel, dupa 4 ani de colaborare, in care s-au lansat 3 albume, vindute in peste 150.000 de exemplare, trupa Blondy, in formula Cristina Rus si Andreea Banica, sufera modificari de componenta", mai precizeaza comunicatul.

Casa de discuri intentioneaza insa sa continue proiectul Blondy intr-o noua formula. Confirmarea faptului ca cele doua blonde de la Blondy nu vor mai cinta impreuna vine dupa ce, timp de mai multe luni, presa româna a scris despre o iminenta despartire a acestora. La 11 ianuarie insa, in urma negocierilor purtate la o firma de avocatura, Cristina Rus, managerul Radu Groza si impresarul Lucian Mitrea au decis ca trupa Blondy isi va continua activitatea in lumea muzicii in formula consacrata. Cei doi au sustinut ca la acea ora nu exista nici o obligatie de plata restanta din partea vreuneia dintre parti si ca au inceput negocierile cu Cristina Rus in vederea incheierii unui nou contract.

Sursa: europaFM Autor: Anonymous, postat luni, 21 februarie 2005, 10:18

Comentarii(6)

PoisonGirl08-04-2005 20:57:02
PoisonGirl

Mi se pare ok,au avut succes impreuna,dar daca nu se mai inteleg sau ceva asta este.Oricum Cristina tinea trupa,ca Andreea e numai o fufa in sutien cu floace rosii....Macar Cristina mai are voce si e simpatica.....si clujeanca:)

chocolate27-02-2005 22:24:17
chocolate

Eu cred ca e de bine... Oricum nu mai prea mergea!

bogdan25-02-2005 22:37:42
bogdan

finally...credeam ca nu se mai desteapta odata cristina sa plece din trupa...

Madalina25-02-2005 21:12:48
Madalina
CRISU THE BEST

Auzi iubita ce nu-ti convine ? Nu te mai luat de Cristina .....bine tu NIghtmare!!!

Nlghtmare22-02-2005 09:54:55
Nlghtmare

Vai camelia ... si tu cum vezi o femeie frumoasa ? grasa si cu suncile pe afara ?

camelia21-02-2005 15:32:05
camelia

SUNT INCREZUTE SI FOARTE SLABE / NU VORBESC DE FIZICUL LOR BIBILICA LIPSCA

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri