Stiri

Trupa Firma, finalista la MTV Europe Music Awards!

Trupa Firma, finalista la MTV Europe Music Awards!

Dupa mai bine de o luna de emotii si degete tocite pe tastele calculatorului, s-a dat verdictul: trupa Firma este finalista la MTV Europe Music Awards! Acum cei care vor reprezenta Romania vor avea si mai multa nevoie de voi. Voting-ul cel mai impoartant abia de acum incepe!

Accesati in continuare site-ul www.band.ro si votati trupa Firma pe toate link-urile aflate pe homepage, pana pe data de 1 noiembrie la ora 21:00.

Incepand cu ora 09:00 seara, votarea se muta pe www.mtv.tv unde reprezentantii Romaniei vor duce cea mai importanta batalie a voturilor! Impreuna cu reprezentantii altor doua tari, cei 5 baieti din trupa Firma se afla la un pas de a fi castigatorii categoriei "New Sounds of Europe", lucru care le ofera sansa sa inchida gala premiilor care va avea loc la Munchen pe 1 noiembrie, cu un recital live.

Piesa "Baby is crying", primul extras pe single de pe albumul "Exit' produs impreuna cu MediaPro Music, a fost atat de repede indragit de publicul din lumea intreaga, incat Firma se afla printre finalistii competitiei in care initial au fost inscrise alte 20 de tari.

"Din momentul in care am inceput sa ne exprimam artistic ca trupa, gandul ne-a stat numai la ce se intampla "afara". Tot ce am facut a fost in spiritul muzicii de calitate care se asculta in strainatate. Piesa "Baby is crying' este, cred eu, potrivita pentru ce asteapta cei din afara granitelor tarii. Reverente pentru cei care ne sustin in pofida celor 2 ani de absenta de pe piata muzicala." a declarat Rocca, solistul trupei Firma.

Sursa: showbiz.ro Autor: Anonymous, postat vineri, 02 noiembrie 2007, 16:17

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri