Stiri

Trupa 'Nightwish' soseste astazi la Bucuresti

Trupa 'Nightwish' soseste astazi la Bucuresti

Componentii trupei "Nightwish" care vor concerta vineri, 30 septembrie, la Sala Polivalenta, in cadrul turneului mondial "ONCE World Tour", sosesc astazi la Bucuresti.

Concertul va incepe la ora 20 si va dura 90 de minute. Playlist-ul include piese de pe albumul "Once", dar si piese de referinta de pe albumele anterioare: "Wishmaster", "Bless the Child", "Phantom of the Opera" sau "Slaying the Dreamer".

Cei cinci muzicieni din Finlanda au stabilit un precedent in istoria muzicii moderne datorita includerii in componenta trupei a unei soprane cu o voce impresionanta (Tarja Turunen) ca membru permanent. In acelasi timp, ei realizeaza performanta de a-si mentine nivelul de calitate a creatiilor, reusind ca pentru fiecare album editat sa primeasca discuri de aur si platina in tarile Europei.

Dupa concertul de la Bucuresti, membrii trupei "Nightwish" vor pleca direct in Grecia, pentru un show la "Lycabettus Amphitheatre" din Atena. Dupa alte trei concerte in America de Sud, se vor intoarce in Finlanda pentru a incheia turneul la "Hartwall Arena". Acest concert final al turneului "ONCE World Tour", care a durat doi ani si a fost prezentat in peste 150 de locuri din intreaga lume, va fi inregistrat pentru a fi inclus pe noul DVD "Nightwish".

Pentru concertul de vineri mai sunt disponibile bilete la magazinul "Muzica" si la Sala Polivalenta, la pretul general de 84 RON (840.000 lei vechi). De asemenea, cei interesati pot achizitiona pachetul VIP, in valoare de 150 RON (1.500.000 lei vechi), care asigura vizionarea concertului intr-o zona special amenajata, la 1,5 m in fata scenei, precum si pachetul promotional "ONCE World Tour - Bucuresti 2005". Acesta contine programul si afisul concertului, impreuna cu DVD-ul "Live... to Tell the Tale", care include inregistrarea concertului de la Bucuresti din 2004, interviuri cu membrii trupei, nedifuzate pana in prezent, precum si inregistrarea concertului de la Munchen (2003).

Sursa: romanialibera Autor: Anonymous, postat joi, 29 septembrie 2005, 12:57

Comentarii(3)

lulu24-10-2005 08:23:26
lulu

se pare k nu va mai fii vreun alt concert...pt k se cam despart

aiti02-10-2005 20:45:05
aiti

hyva isa .. mina olen aiti *_^

isa30-09-2005 19:52:25
isa
tarja

Vreau sa stiu daca se stie cand va fi urmatorul concert Nightwish?:)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri