Stiri

Tvr pregateste o emisiune speciala pentru Eurovision 2010

Tvr pregateste o emisiune speciala pentru Eurovision 2010

Sambata, 6 februarie, de la ora 14.20, telespectatorii vor putea afla, in direct de la TVR 1, ultimele noutati legate de Selectia Nationala Eurovision 2010, eveniment coprodus in premiera de Televiziunea Romana si ziarul Adevarul.

Va fi prima intalnire oficiala a publicului larg cu finalistii concursului si prima prezentare oficiala a pieselor din concurs, asa cum vor fi ele promovate de acum incolo, pana la finala din 6 martie. Pentru aceasta editie speciala, Marina Almasan -Socaciu, coordonatoarea proiectului Eurovision 2010 si gazda emisiunii Ne vedem la TVR a pregatit fanilor Eurovision numeroase surprize.

Dintre aceste, mentionam cateva, precum: prezentarea mascotei Selectiei Nationale Eurovision 2010 in Romania si premierea creatoarei ei, prezentarea vedetelor internationale care vor sustine un recital in cadrul Selectiei Nationale, prezentarea trofeului Eurovision 2010, Selectia Nationala realizat de sculptorul Alexandru Ghildus, prezentarea, in premiera, a echipei Eurovision 2010, a site-ului dedicat acestui eveniment, precum si prezentarea gazdei Eurovision 2010 - Oslo, capitala Norvegiei.

Nu vor lipsi discutiile pe tema jurizarii si a comentariilor facute in presa. In emisiune va fi lansat un nou concurs pentru fani, finalizat cu premii constand in excursii gratuite la Eurovision 2010, asa ca sunt asteptati in fata micului ecran cat mai multi telespectatori pentru a afla detaliile privind participarea. Pentru a da posibilitatea romanilor din afara tarii sa fie la curent cu toate aceste noutati, emisiunea va fi preluata si difuzata si de TVR international sambata, 6 februarie, de la ora 16.45.

Sursa: Televiziunea Romana Autor: Adi.Vrauko, postat joi, 04 februarie 2010, 11:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri