Stiri

Tying Tiffany in Romania

Tying Tiffany in Romania

Regina electro punk-ului italian, Tying Tiffany, a lansat un clip sub regia lui Marco Marchesi piesei "Pazza". Track-ul se pare ca tradeaza o mica slabiciune a artistei fata de... limba romana!? "Vezi-ti de treaba ta, tu esti zapacita / Vezi-ti de treaba ta, punct si gata..." sunt cele doua versuri in romana intalnite in piesa lui Tying Tiffany, "Pazza".

Ca sa va faceti o idee despre cine este aceasta domnisoara, am cautat cateva informatii despre ea, pentru ca merita!

Tiffany este o domnisoara foarte controversata ce a umblat Europa in lung si-n lat ca vocal si basist in trupe precum Prek si Kyoto-Nua', a jucat in diverse filme, piese de teatru, este model SuicideGirls, a pozat pentru Diesel si multe alte activitati interesante ca intr-un final in 2005 sa isi faca timp pentru muzica elecronica in varianta solo. Inceputul? "You Know Me", un track aparut pe "Full Body workout vol 2" lansat sub egita cunoscutului label Get Physical.

Albumul de debut "Undercover" lansat in 2005 a fost catalogat ca un material "puternic", un amestec reusit de influente disco, hardcore, electro, dark si punk in riff-uri electrice, synth-uri salbatice deasupra carora se dezlantuie o Tiffany foarte inspirata de propria ei lume underground. "Undercover" a fost foarte bine vazut de presa si critici si a devenit fenomenul muzica al anului 2006 in Italia.

Cunoscuta ca fiind o foarte buna realizatore de show-uri live, Tiffany a avut numeroase concerte in Europa alaturi de artisi ca Iggy Pop, Gogol Bordello, Pennywise, Buzzcocks, Stereo Total, The Rapture, Eels, Deus, Tiga si Alec Empire. Cel de-al doi-lea material se numeste "Brain For Breakfast" si a fost lansat anul acesta sub egida "I Scream Records".

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat miercuri, 17 decembrie 2008, 22:08

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri