Stiri

U2 prin Europa în Vara lui 2010

U2 prin Europa în Vara lui 2010

360° TOUR continuă şi anul acesta cu episoadele 3 şi 4 în cadrul cărora cei de la U2 vor trece din nou prin America de Nord dar şi prin Europa. După ce toate cele 44 de show-uri de anul trecut s-au desfăşirat cu casa închisă este de înţeles de ce Bono şi compania au decis să continue turneul. Conform anumitor cifre, pe care noi le-am luat de la wiki (360° TOUR are un articol dedicat) concertele au fost urmărite de un pic peste 3 milioane de spectatori şi au generat încasări de peste 300 de milioane de dolari.

 

Revenind la ce se va întâmpla anul acesta, vă spunem că turneul din America va dura din 6 iunie până pe 19 iulie, urmând ca mai apoi U2 să revină în Europa începând cu 6 august la Torino şi  se va încheia pe 8 octombrie la Roma.

 

Dacă sunteţi tentaţi să mergeţi să îi vedeţi, aveţi momentan mai multe variante, fie la primul concert din Torino, sau pe 10 august la Frankfurt, pe 12 la Hanovra. O altă locaţie interesantă, Viena, nu mai e din păcate valabilă, în schimb mai puteţi găsi bilete pentru concertele de la Atena sau Istanbul pe 3 respectiv 6 septembrie.

 

Toate detaliile legate de turneul celor de la U2 vă sunt oferite pe siteul u2.com

Sursa: www.u2.com Autor: Daimon, postat miercuri, 10 februarie 2010, 17:38

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri