Stiri

Ultima parte a "Twilight Saga " va fi lansata pe 16 noiembrie 2012

Ultima parte a "Twilight Saga " va fi lansata pe 16 noiembrie 2012

Astfel fanii Twilight se vor desparti dupa 4 ani de povestea lor preferata, care ii tine aproape de Bella si Edward inca din 2008.

The Twilight Saga: Breaking Dawn, continuarea Eclipse va fi impartita in doua episoade. Primul va ajunge pe ecrane pe 18 noiembrie 2011, in timp ce al doilea, care va fi si ultimul film al Twilight Saga va fi lansat un an mai tarziu, pe 16 noiembrie 2012.

Cele doua pelicule vor fi filmate ina celasi timp in regia lui Bill Condon, dar, evident din ratiuni de marketing a fost aleasa aceasta varianta de difuzare. "The Twilight Saga: Breaking Dawn" are la baza romanul omonim de 900 de pagini al lui Stephanie Meyer, pe care realizatorii filmului l-au impartit in doua.

"The Twilight Saga: Eclipse" inca mai ruleaza in cinematografele americane, reusind pana acum sa adune incasari de 289 milioane de dolari, cu 7 milioane mai putin insa decat New Moon lansat anul trecut.

Revenind insa la subiectul articolului, va mai spun o data ca ultima intalnire cu Twilight Saga va avea loc pe 16 noiembrie 2012. Pana atunci ne vom bucura pe 18 noiembrie 2011 de "The Twilight Saga: Breaking Dawn" partea intai.
 

Sursa: www.imdb.com Autor: Daimon, postat miercuri, 04 august 2010, 11:42

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri