Stiri

Ultima productie "Twilight" eclipsata de primele doua episoade

Ultima productie "Twilight" eclipsata de primele doua episoade

Cea de-a treia parte a Twilight Saga - Eclipse, asteptata cu nerabdare de fani, se dovedeste a fi un succes de mai mici proportii (asta ca sa aleg o exprimare cat mai soft) decat se astepta desi fanii au fost prezenti in toate cinematografele din SUA.

Conform ultimelor cifre, la nivelul SUA, in week-endul trecut, in timpul vacantei de Independence Day, Eclipse a mai adunat 82.5 milioane de dolari, ceea ce duce la un total de 175 de milioane. Daca cifrele se vor confirma, Eclipse va strange cu 4 milioane mai putin (dupa 6 zile) decat "The Twilight Saga: New Moon" care nu a beneficiat de avantajul unor zile libere (desi producatorii comentasera, ca tocmai aceste zile libere ar putea fi o eventuala problema, pentru ca tinerii vor fi prinsi cu alte activitati), dar a insumat incasari de 179 de milioane de dolari pentru aceeasi perioada.

Chiar daca cifrele reale sunt sub asteptari, Eclipse a costat doar 68 de milioane de dolari, asa ca se poate vorbi de un succes comercial, mai ales daca mai luam in calcul alte 100 si ceva de milioane de dolari realizate in Europa si restul lumii.

Un ultim detaliu statistic, ar fi acela ca o treime din cei care au venit sa urmareasca ultimele aventuri ale povestii romantice cu vampiri, varcolaci si alte cele, au fost barbati, mult mai mult fata de o cincime cati au fost la episodul trecut, New Moon.

Recunosc ca nu am vazut filmul, asa ca m-as bucura ca cineva care l-a vazut sa isi spuna parerea, daca Eclipse este sau nu mai slab decat New Moon.

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 06 iulie 2010, 12:04

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri