Stiri

Un alt Harry Potter?

Un alt Harry Potter?

Sefii studioului Warner Bros se gandesc la posibilitatea de a-l inlocui cu un alt actor pe Daniel Radcliffe, de teama ca seria "Harry Potter", destinata mai ales copiilor, va avea de suferit dupa ce acesta a decis sa debuteze pe scena teatrala londoneza jucand nud, potrivit thisislondon.com.

Spre sfarsitul lunii februarie, actorul britanic Daniel Radcliffe, in varsta de 17 ani, isi va face debutul pe scena de teatru londoneza cu piesa scriitorului Peter Shaffer "Equus", o drama despre un grajdar care a facut o obsesie erotica pentru cai. Aceasta piesa de teatru a mai fost pusa in scena in 1974, avandu-l in distributie pe Anthony Hopkins, si a cunoscut un foarte mare succes in epoca.

Sefii executivi ai companiei Warner Bros, care au transformat aventurile celebrului vrajitor Harry Potter, scrise de britanica J. K. Rowling, intr-o franciza de succes, au indicat ca sunt "complet ingroziti" de scenele fierbinti pe care va trebui sa le interpreteze Radcliffe. Acestea ar putea dauna seriei, mai ales ca Warner Bros si-a construit campania de promovare a celui de-al cincilea film al seriei, "Harry Potter si Ordinul Pasarii Phoenix", care va fi lansat in vara, pe ideea sarutului cast dintre Harry Potter si Hermione Granger.

Compania se mai teme si de dispretul parintilor si al tinerilor fani ai lui Harry Potter si a indicat ca au primit extrem de multe reclamatii din partea acestora pe site-ul oficial al seriei. Sefii Warner Bros au mai fost socati sa afle ca Radcliffe a mai interpretat o scena nud si in pelicula "December Boys", care va fi lansata in curand.

Sursa: www.curentul.ro Autor: RooT, postat marti, 06 februarie 2007, 14:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri