Stiri

Un coreean a spus Da ...unei perne!

Un coreean a spus Da ...unei perne!

Dragostea poate imbraca tot mai multe forme, poate chiar cele mai bizare.

De aceasta data, Cupidon a tras cu sageata lui fermecata si a "lovit" un coreean, care s-a indragostit nebuneste de perna sa, pe care a imprimat chipul eroinei anime Fate T., din seria "Magical Girl Lyrical Nanoha".

Tanarul Lee Jin-gyu are doar 28 de ani si s-a casatorit cu "dakimakura" alias perna sa, careia i-a cumparat rochie de mireasa, a dus-o in fata altarului, si a sarutat-o patimas, precum a vazut in filme, facand totul ca la carte.

Apropiatii barbatului spun ca Lee este obsedat de perna sa si o poarta cu el peste tot , comportandu-se cu aceasta asa cum ar face-o cu orice persoana sau doamna:ii ofera locul langa el, ii rezerva loc la masa tot langa el, ii vorbeste, o scoate la plimbare etc.

Se pare ca perna i-a sucit mintile lui Lee care odata casatorit cu ea, va trebui sa ii dedice intreaga viata ei si nu unei femei adevarata, asa cum trebuie.

Sa speram ca perna se va deteliora astfel Lee va renunta la obsesia pentru ea.

Aceste calamitati de mentalitate, deviatii comportamentale sunt puse pe seama unei boli rare, care determina persoanele afectate sa se ataseze sexual de obiecte.

Sursa: metro.co.uk Autor: Florence, postat miercuri, 10 martie 2010, 11:27

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri